Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Pierderi uriaşe! Un patron din Liga 1 a "sărăcit" de când se implică în fotbal. Partea bună: ”Apar la TV”

EXCLUSIV | Pierderi uriaşe! Un patron din Liga 1 a sărăcit de când se implică în fotbal. Partea bună: ”Apar la TV”
Sport
Valeriuf Iftime este de părere că acest ascpect este normal în contextul actual al fotbalului românesc. Singurul om care realizează profit este Gigi Becali, cu FCSB : ”Am pierdut foarte mulţi bani din fotbal, enorm de mulţi. Becali e singurul care a câştigă, el are fler. Dar a avut şansa să şi preia o echipă mare, dacă era la Alba Iulia nu cred că reuşea. M-am ales cu notorietate, că mă chemaţi dumneavoastră aici. Oamenii care sunt în companiile pe care le conduc au o influenţă mare. Ei s-au alăturat proiectelor pentru că mă cunosc din fotbal şi te tratează altfel problema.

Sunt 7-8 milioane de euro pe care i-am pierdut din fotbal”, a declarat Iftime la ProSport Live, care a dezvăluit că Botoşani a recuperat o mare parte din pierderi în sezonul precedent: ”Anul trecut şi noi am fost pe profit, dar istoricul asta spune că suntem pe minus. Încă din sezoanele în care ne aflam în Liga 2 , când dădeam foarte mulţi bani. Dintr-un buget de 4 milioane de euro, acum, două vin de la televiziuni. Ca să produci două milioane de euro, trebuie să vinzi fotbalişti. Altfel e foarte greu”.

FC Botoşani a terminat pe locul 2 play-out-ul Ligii 1 Betano, la un punct peste Dinamo , dar la 4 puncte distanţă de Gaz Meran Mediaş. Moldovenii vor face şi în acest sezon profit. În stagiunea trecută au terminat campionatul pe acelaşi loc.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus