Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | ”Pe Venus Williams a omorât-o , i-a arătat cine e patroana pe teren”. Declaraţie tranşantă a unui specialist în tenis, după victoria Simonei Halep în faţa americancei. Cum prefaţează partida cu Garcia

EXCLUSIV | ”Pe Venus Williams  a omorât-o , i-a arătat cine e patroana pe teren”. Declaraţie tranşantă a unui specialist în tenis, după victoria Simonei Halep în faţa americancei. Cum prefaţează partida cu Garcia
Sport
Simona Halep a revenit puternic la primul turneu după Wimbledon. S-a calificat în sferturi la Montreal, după ce a jucat în câteva ore două partide, cu Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia; 28 WTA) şi Venus Williams. Dacă prima a reuşit să o ţină pe Simona peste 3 ore pe teren, după 7-6(9); 4-6; 7-5, Venus nu a avut antidot împotriva româncei, în faţa căreia a cedat după un dublu 6-2. Sever Dron a caracterizat prestaţia Simonei într-un stil propriu şi a evidenţiat superioritatea nr.1 mondial în faţa sportivei din America.

”S-a descuract bine cu Pavlyuchenkova, dar pe Venus a omorât-o, i-a arătat cine e patroana pe teren”, a declarat fostul antrenor de Fed Cup al României.

Ulterior, acesta a prefaţat şi partida Simonei din sferturi, împotriva lui Caroline Garcia (Franţa; 6 WTA).

”O să fie un meci dificil pentru Simona. Are şi o revanşă de luat. Când a ajuns pe primul loc în lume, a luat bătaie de franţuzoiacă în finală (n.r. finala de la Beijing 2017, scor 6-4; 7-6 ).

Garcia are victorie la Sharapova şi este periculoasă. Face bine toate loviturile. O sportivă foarte bună, dar Simona are armele necesare să învingă”, a încheiat Sver Dron.

Articole similare :
comments powered by Disqus