Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Oraşul în care se joacă semifinala Franţa - România. Anunţul făcut în direct la ProSport Live de Emil Boc: "Nu e deja oficial?"

EXCLUSIV | Oraşul în care se joacă semifinala Franţa - România. Anunţul făcut în direct la ProSport Live de Emil Boc: Nu e deja oficial?
Sport
Nu e deja oficial? Mi s-a părut că e deja oficial. Dar vom vedea, n-aş vrea să confirm. Mie aşa mi-a rămas în minte. Sau parcă am auzit o discuţie, nu mai ştiu...", a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Franţa are o strategie clară când vine vorba despre meciurile de Fed Cup de pe teren propriu. Echipa a făcut un adevărat tur al oraşelor, oferind posibilitatea fanilor din diferite zone ale ţării de a urmări cele mai bune jucătoare de tenis, pe viu. Din 2010 până în prezent, Franţa a jucat de 11 ori pe teren propriu şi a vizitat 10 oraşe, Besançon fiind singura destinaţie care a găzduit două meciuri ale Franţei. De remarcat faptul că, de fiecare dată, Franţa a ales să joace în sală, chiar şi pentru meciurile din aprilie. Iată lista oraşelor care au găzduit partide în Fed Cup, din 2010 până în prezent.

ProSport i-a contactat pe reprezentanţii Federaţiei Franceze de Tenis. Aceştia au declarat că, deocamdată, nu pot face vreun anunţ legat de viitoarea gazdă a partidei din semifinalele Fed Cup.

Articole similare :
comments powered by Disqus