Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Opinia lui Mircea Rednic despre haosul de la Dinamo; cum răspunde acuzaţiilor că a plătit protestele fanilor. ”Aşa o să fie în continuare”

EXCLUSIV | Opinia lui Mircea Rednic despre haosul de la Dinamo; cum răspunde acuzaţiilor că a plătit protestele fanilor. ”Aşa o să fie în continuare”
Sport
”Ultima oară când am vorbit cu suporterii a fost atunci când au venit la mine. Nici nu vreau să vorbesc altceva, pentru că ulterior se poate interpreta. Nu am nevoie să dau bani suporterilor ca să fiu respectat, ei mă respectă şi aşa o să fie în continuare”, a declarat Mircea Rednic la ProSport Live. Scandalul dintre Rednic şi Prunea a devenit şi mai puternic, după momentul neplăcut de la Dinamo – Craiova , când Eugen Neagoe a fost transportat de urgenţă la spital. Tensiunile create în jurul echipei au fost puse pe seama implicării lui Renic în interiorul fanilor, pe care i-ar fi plătit să conteste anumiţi oameni din club la fiecare meci.

Prunea era unul dintre conducătorii respectaţi de suporteri, dar în urma declaraţiilor, galeria nu l-a iertat. Oficialul "câinilor" i-a acuzat pe fani că l-au jignit pe Neagoe, în timp ce era transportat de urgenţă la spital sau că acţionează la comanda lui Rednic. "După ce i-a fugărit pe jucătorii aduşi de Rednic şi acum se miră că nu mai are echipa, Florinel Prunea a scăpat şi de dr. Liviu Bătineanu. Nu credem că era cel mai mare medic sportiv din ţară, dar omul nu a fost îndepărtat din cauza lipsurilor profesionale, care sunt greu de judecat, ci pentru că avea în telefon numărul lui Rednic.

Atenţie Floricule, la Săftica e o tanti la bucătărie care are în telefon o poză cu Mircea Rednic. Au mai rămas câţiva câini prin curte care dădeau din coadă când apărea fostul antrenor. Alea da animale descreierate. Să se sesizeze organele Statului! Să vină pompierii! La RIN este o tipă drăguţă la recepţie care îl saluta zâmbitor de fiecare dată pe Rednic. Fă curăţenie totală, Floricelule! Şi vezi ce aduci în loc. Să nu-ţi treacă prin minte să vii cu Horia Sabo, care era să îngroape Iaşiul!”, sună o parte din comunicatul emis de PCH.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus