Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | O nouă voce importantă cere plecarea unui titular de la Dinamo! Rednic a spus "nu", dar fotbalistul a simţit pericolul

EXCLUSIV | O nouă voce importantă cere plecarea unui titular de la Dinamo! Rednic a spus nu, dar fotbalistul a simţit pericolul
Sport
La 37 de ani, Penedo rămâne la un nivel bun din punct de vedere al formei, fiind prezent şi la Campionatul Mondial din Rusia, din această vară. Doar că şederea sa la Dinamo a revenit în actualitate, iar mai mult voci, printre care şi cea a lui Cristi Munteanu, au susţinut că panamezul ar trebui înlocuit cu un alt portar. 

În ultima sa intervenţie la ProSport LIVE, fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, a susţinut că vremea lui Penedo la Dinamo a apus: "Sincer, în momentul ăsta Dinamo trebuie să-şi ia şi portar (n.r. - întrebat dacă Rednic se va baza pe Penedo). L-am văzut pe Muţiu. E un portar de viitor, dar hai să nu ne hazaradăm. Am văzut şi ce a făcut Vlad la Steaua . Dar trebuie să-i iei uşor, sunt tineri", a declarat Cristi Munteanu, la ProSport LIVE. 

Mircea Rednic i-a luat apărarea lui Penedo: “Nu va veni niciun portar, nu cred ca s-a înteles, am zis că dacă e nevoie să schimb, schimb de la portar, până la maseur. Avem un portar foarte bun, Penedo", declara "Puriul" în urmă cu câteva zile. 

„S-a văzut ce politică are antrenorul. Dacă va aduce un portar, acel portar va juca, pentru că îl aduce el. Aşa ar trebui să fie. Vede un deficit de portari, pentru că dacă nu ar vedea, nu ar aduce. Vom vedea la momentul oportun”, a spus portarul panamez la o conferinţă de presă.

Articole similare :
comments powered by Disqus