Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | "M-a impresionat!". Cuvinte mari pentru naţionala României după victoria entuziasmantă contra Norvegiei şi un anunţ: "E pe val, va fi curtată!"

EXCLUSIV | M-a impresionat!. Cuvinte mari pentru naţionala României după victoria entuziasmantă contra Norvegiei şi un anunţ: E pe val, va fi curtată!
Sport
"M-a impresionat concentrarea permanentă, forma sportivă arătată şi altruismul liderul, începând cu Cristina Neagu. A preferat să angajeze pivoţii decât să arunce la poartă. (n.r. - Crina Pintea) E foarte puternică, forţă şi-o pune în slujba echipei şi lucrul acesta e de relevat.  Eliza (n.r. - Buceschi) e pe val şi, părărea mea, dacă o ţine tot aşa va fi curtată de orice echipă din lume.Din punctul meu de vedere e pe val (n.r. - echipa României), în sensul că şi-a demonstrat forma maximă la momentul oportun. Norvegia e o nucă greu de spart. Părerea mea e că totul se va tranşa în meciul următor, cu Olanda. Dacă noi învingem, suntem calificaţi în semifinale. Au atins forma maximă la momentul oportun", a spus Gaţu, la ProSport LIVE.În final, fostul comandant al CSA Steaua le-a lăudat pe Iulia Dumanska şi Denisa Dedu, cele două portăriţe care au avut prestaţii extraordinare până acum la Euro 2018: "Eu le-aş remarca pe Dumanska şi pe Dedu, e notabilă prestaţia lor în toate cele trei partide. O echipă e mare în momentul în care are şi un portar mare. E un procentaj foarte bun, trebuie luat pas cu pas totul, marea majoritate a paradelor au fost 1 vs. 1 cu adversarul. În plus de asta, încrederea pe care a dat-o echipei. Fetele s-au concentrat la maxim", a mai spus Gaţu, la ProSport LIVE.Iulia Dumanska a avut 14 parade, din 31 de mingi venite pe poartă.

Articole similare :
comments powered by Disqus