Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | "Jupânul" de la Dinamo lăudat de Dumitru Dragomir pe "schema" obişnuită. "E unul dintre marii conducători pe care-i are ţara asta!"

EXCLUSIV | Jupânul de la Dinamo lăudat de Dumitru Dragomir pe schema obişnuită. E unul dintre marii conducători pe care-i are ţara asta!
Sport
Dragomir îl laudă pe preşedintele clubului, Bogdan Bălănescu. Galeria i-a cerut acestuia să demisioneze, după ce Mircea Rednic a fost dat afară de la echipă după încheiera sezonului precedent: ”Bogdan Bălănescu este unul dintre marii conducători pe care-i are ţara, ascultaţi ce vă spun eu că am cunoscut toţi conducătorii din România.

Prunea o să facă treabă bună pentru că este un tip cu personalitate, destul de conflictual. Se va certa şi cu galeria, cu toată lumea, dar un conducător bun trebuie să aibă personalitate”, a spus Dragomir, la ProSport Live.

În locul ”Puriului”, conducerea lui Dinamo l-a adus pe Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe: ”Fără conflicte nici nu poţi să faci performanţă. El este unul dintre cei mai buni antrenori, unul dintre primii cinci ai acestei ţări”, a mai declarat Dragomir, la ProSport Live.

Dinamo a oficializat, deja, primele două transferuri pentru sezonul următor. Cătălin Straton ( Dunărea Călăraşi) şi Alexandru Răuţă (FC Voluntari) au semnat cu gruparea din ”Ştefan cel Mare”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus