Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Fostul antrenor al FCSB a recunoscut două meciuri în care Becali s-a băgat peste el! De fiecare dată, finanţatorul a luat decizii catastrofale: "Am acceptat să fac echipa cum vrea el. Mesajul a fost trimis prin directorul sportiv"

EXCLUSIV | Fostul antrenor al FCSB a recunoscut două meciuri în care Becali s-a băgat peste el! De fiecare dată, finanţatorul a luat decizii catastrofale: Am acceptat să fac echipa cum vrea el. Mesajul a fost trimis prin directorul sportiv
Sport
Ilie Stan, acum în vârstă de 51 de ani, a acceptat să vorbească la ProSport LIVE despre două episoade care arată cu exactitate felul în care puterea finanţatorului e exercitată asupra antrenorului. Fostul tehnician al vicecampioanei a petrecut doar câteva luni pe bancă, în sezonul 2011-2012, dar a simţit din plin influenţa lui Gigi Becali.  

Două meciuri în care Becali a luat decizii greşite!

Sezonul 2011-2012, FCSB - AEK Larnaca, scor 3-1, în Europa League : "La pauza jocului cu Larnaka, când am jucat în Europa League, a trimis atunci mesaj să-l bag pe Mihai Costea la pauză. Să-l scot pe Nikolic şi să-l bag pe Costea. Nu am vrut! A trimis mesaj prin Narcis Răducan (n.r. - director sportiv la FCSB în acea perioadă). I-am strâns pe toţi în cabină şi le-am pus: Nu. Continuăm cu Nikolic . Şi, după 10 minute, Nikolic a înscris. L-am trimis pe Nikolic la încălzire, continuăm cu Nikolic şi după aia vedem. Şi după câteva minute a dat Nikolic gol. N-a vorbit cu mine trei zile (n.r. - Gigi Becali)", a declarat Ilie Stan, la ProSport LIVE. 

Grupa J, Europa League, sezonul 2011-2012:

Martie 2012, FCM Târgu Mureş - FCSB, 1-0: "La Târgu Mureş am acceptat să fac echipa cum a vrut-o Gigi. Nu puteam la infinit să mergem... Doamne iartă!, niciodată nu m-am certat cu Gigi. El e supărat pe mine că am plecat. Unde pleci, mă, tu? Te iubesc suporterii, stai aici . Şi i-am zis: Nu, Gigi, eu vreau să mă duc să-mi văd de drumul meu ", a adăugat fostul antrenor al FCSB, la ProSport LIVE.

Teja, următorul pe lista obedienţilor?

Nicolae Dică a fost dat afară din cauză că rezultatele nu au fost cele dorite, CFR fiind la şase puncte în faţa FCSB-ului, în acest sezon, dar şi pentru că nu a ascultat de schimbările dictate. 

Lui Mihai Teja i-a fost transmis că va avea mână liberă până în vară, dacă va cuceri campionatul, dar de aceeaşi promisiune a avut parte şi Nicolae Dică, iar soarta i-a oferit rezilierea de contract: "Să vedem, acum eu am zis că semnăm pe un an şi jumătate contractul şi şase luni nu mă bag, dar în acelaşi timp i-am spus: ‘Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău’. ‘Şase luni faci ce vrei tu, nu mă bag deloc’, i-am promis asta băiatului", declara Becali despre Teja, într-o conferinţă de presă organizată la Palat, în care a acaparat toată discuţia. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus