Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Fabulos! Moment savuros cu Ilie Dumitrescu, povestit de Ilie Stan. Totul a început cu "Săru mâna, Mami!" şi a continuat cu panica: "Ilie nu a ascultat, am auzit o bubuitură şi explodase"

EXCLUSIV | Fabulos! Moment savuros cu Ilie Dumitrescu, povestit de Ilie Stan. Totul a început cu Săru  mâna, Mami! şi a continuat cu panica: Ilie nu a ascultat, am auzit o bubuitură şi explodase
Sport
Fostul mijlocaş a deschis o fereastră spre vremurile în care Steaua era cantonată la Haiducului. "Trebuie să vă povestesc ceva. Eram prin luna noiembrie, făceam cantonamentul la Hotelul Haiducului (n.r.- aparţinea Ministerului Apărării), era frig, trebuia să luăm radioatoarele cu noi în hotel.

Doar că atunci când le băgam toţi în prize, nu mai rezistatu siguranţele şi picau. Doar că acolo stăteau şi generalii din Armată. Şi, într-o zi, nea Tică Dănilescu ne-a zis că ne roagă frumos să nu mai luăm radiatorele cu noi. Ilie (n.r. Dumitrescu) nu l-a ascultat. Şi apare Ilie într-o zi cu un radiator cu geam şi beculeţ.

”Îi spune recepţionerei <>, dar ea ii raspunde că n-are voie cu radiatorul. Ilie îi transmite calm că e un şemineu, nu e radiator.

Cât stăteam noi în hol şi jucam rummy, deodată auzim o bubuitură! Îi explodase şemineul lui Ilie Dumitrescu.

Iese Ilie pe hol şi, pe un ton hâtru spune: Mamă, m-a blestemat recepţionera!", a declarat fostul antrenor al FCSB , la ProSport LIVE. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus