Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi face "plinul" lui Vasile Miriuţă: "Să-şi ia viteză!" Fostul şef al LPF e categoric

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi face plinul lui Vasile Miriuţă: Să-şi ia viteză! Fostul şef al LPF e categoric
Sport
"Să-şi ia viteză repede la unguri că plătesc mai bine şi sunt mai serioşi. Cu toate că acum la Sibiu prin venirea lui Zanfir şi a doctorului (n.red. - Iuliu Mureşan) situaţia se schimbă, ăştia sunt oameni serioşi amândoi. 

Românii nu sunt neapărat neserioşi, dar vorbim despre faptul că noi nu suntem capabili să convingem persoanele autorirare, care au banul în mână, să-l şi scoată din buzunar", a spus Dumitru Dragomir, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii ProSport LIVE. 

Vasile Miriuţă: "Decizia era luată, la greu nici fraţii nu mai sunt lângă tine"

"Sunt pe drum, cu soţia în maşină. Fac un ocol, după merg spre casă. Mă duc să semnez cu noua echipă. Chiar m-am simţit bine la Sibiu, dar a venit oferta, familia şi-a dorit să vin lângă casă. Am o fetiţă mai mică şi are nevoie de tată lângă ea. Oferta e cu mult mai bună ca cea din România. Primele cinci locuri am ca obiectiv, n-am semnat încă, mai sunt 2-3 detalii de pus la punct. 90 la sută e stabilit. Aseară am fost cu meciul de baraj...şi nu am semnat nimic înainte. Azi discut cu viitori şefi, aduc vreo 4-5 jucători, dar nu români. Domnul Mureşan şi domnul Zamfir au o listă scurtă, nu ştiu dacă Conceicao, dar nu ştiu sincer cine vine.

Decizia era luată, mi-a fost greu, cei care mă strângeau în braţe în decembrie, după voiau să mă schimbe. Când e bine, toată lumea lângă tine, la greu nici fraţii nu mai sunt lângă tine, sau cum era cântecul ăla... Nu mă refer la domnul Mureşan, am avut o relaţie bună", a declarat joi dimineaţă, la Digi Sport, Vasile Miriuţă, care va semna azi cu echipa Kisvarda.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus