Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Dat ca plecat de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan anunţă soarta lui Miriuţă: "L-am întrebat şi mi-a zis aşa..."

EXCLUSIV | Dat ca plecat de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan anunţă soarta lui Miriuţă: L-am întrebat şi mi-a zis aşa...
Sport
Cu toate că în presă a apărut informaţia în care antrenorul sibienilor, Vasile Miriuţă, era ca şi plecat de la echipă, preşedintele clubului FC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a precizat, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii ProSport LIVE ce discuţii a avut el cu actualul tehnician: "Miriuţă depinde de el. Din punctul meu de vedere este fals ceea ce scrie, eu mă înţeleg foarte bine cu el, suntem în relaţii foarte bune, suntem prieteni şi va rămâne. Eu aşa cred, că va rămâne. Depinde de el. (n.red. - are ofertă din străinătate?) Nu mi-a confirmat, chiar l-am întrebat în urmă cu vreo trei zile şi a zis Domnule preşedinte, dvs aţi fi primul căruia i-aş spune. Nu, sunt poveşti şi atunci hai să ne vedem în linişte de treabă, să ne atingem obiectivul. Deja am discutat cu el despre un anumit nivel de construcţie a echipei, de anumite transferuri, deci suntem în faza în care ne gândim să pregătim următorul sezon de Liga 1". 

Vasile Miriuţă mai are doi ani de contract cu FC Hermannstadt, grupare cu care a semnat contractul în această iarnă. Potrivit spuselor lui Iuliu Mureşan pe înţelegerea dintre club şi antenor nu sunt clauze. 

Vasile Miriuţă a "driblat" răspunsul după victoria cu U Cluj

La finalul meciului cu echipa pregătită de Bogdan Lobonţ, Vasile Miriuţă a fost întrebat dacă va pleca de la echipă, iar răspunsul lui a fost vag: "Nu Miriuţă este important, important este ca echipa să rămână în Divizia A, să îmi ating obiectivul pentru care am venit aici. Nu confirm nimic, decât după meciul de miercuri".

Miercuri, 12 iunie, FC Hermannstadt o aşteaptă acasă pe Universitatea Cluj pentru partida retur din barajul pentru menţinerea în Liga 1 Betano.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus