Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu se ia de conducerea lui Dinamo: ”Nu doar Rednic e de vină”. Mesaj clar pentru Bogdan Bălănescu

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu se ia de conducerea lui Dinamo: ”Nu doar Rednic e de vină”. Mesaj clar pentru Bogdan Bălănescu
Sport
Şi Bălănescu are vina lui. Eu cred că sunt printre puţinii care m-au înjurat că le-am spus mereu adevărul. E dureros, trebuie să înţeleagă că, atâta timp cât nu vine cineva care a jucat fotbal şi vrea să facă din Dinamo clubul care a fost, va fi foarte greu”, a spus Lupu, la ProSport LIVE.

Dunărea Călăraşi, Dinamo, Panathinaikos, PAS Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafririm Holom sunt echipele din CV-ul lui Dănuţ Lupu, care s-a retras oficial la sfârşitul sezonului 2000-2001.

11 victorii, nouă rezultate de egalitate şi şase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic la ”cârma” echipei. Acesta a preluat echipa în luna octombrie a anului 2018, de la Claudiu Niculescu. În ziua în care Rednic a fost demis, Eugen Neagoe a fost numit antrenor principal al echipei din ”Ştefan cel Mare”.

Situaţie tensionată la Dinamo

După discuţia cu suporterii din interiorul bazei de la Săftica, Bogdan Bălănescu, preşedintele clubului, s-a prezentat în faţa jurnaliştilor uşor debusolat:  "Suporterii cer ca Neagoe să nu vină ca antrenor şi să fie adus înapoi nea Mircea Rednic. Vom vedea ce facem. Va fi o decizie foarte grea. Antrenorul echipei este acum Eugen Neagoe. Condamnăm actele de violenţă. Suporterii au venit pentru nişte răspunsuri. Dorinţa suporterilor o ştim. Mircea Rednic reprezintă speranţa pentru suporteri. Dar această speranţă trebuie dublată de jocul echipei şi de componenţa lotului.Vizavi de instalarea domnului Mircea Rednic, am fost singurul care a susţinut instalarea lui Mircea Rednic, după care, împreună cu doi colegi, am fost la domnul Negoiţă. Ştiţi foarte bine că Rednic nu avea o relaţie prea bună cu patronul. Vom vedea ce se va întâmpla mâine. Sunt convins că Neagoe rămâne antrenorul echipei Dinamo".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus