Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Dani Coman i-a făcut portretul lui Ionuţ Radu + comparaţia cu un portar cu ”creier”: ”La fel avea şi el. Va creşte mult”

EXCLUSIV | Dani Coman i-a făcut portretul lui Ionuţ Radu + comparaţia cu un portar cu ”creier”: ”La fel avea şi el. Va creşte mult”
Sport
Omul care a câştigat trei Cupe ale României în cariera sa de portar îl compară pe internaţionalul U21 cu Bogdan Lobonţ: ”E foarte tânăr, are timp să crească. Portarii se maturizează mai târziu, cum este şi cazul lui Andrei. Este un portar senzaţional. Are reflexe foarte bune, are creier în primul rând, la fel cum avea şi Lobonţ. E un portar bun, joc de picior foarte bun, mobilitate bun. Eu cred că va creşte foarte mult, va fi unul dintre cei mai buni portari”, a spus Coman la ProSport LIVE.În cariera sa, Dani Coman a evoluat pentru FC Argeş, AS Rocar, Rapid, FC Braşov , FC Vaslui şi Astra Giurgiu. 14 meciuri a strâns fostul goalkeeper în poarta naţionalei României, patru dintre acestea fără gol primit.Radu a plecat în Italia în 2013, la juniorii celor de la Pergolettese. Acesta a ajuns la academia lui Inter Milano în vara aceluiaşi an, iar în 2017 a fost împrumutat la Avellino. 22 de meciuri a strâns goalkeeper-ul român în acest sezon în Serie A, pentru cei de la Genoa.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus