Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Dan Petrescu şi-a betonat contractul la CFR Cluj. Clauza "acoperitoare" a antrenorului

EXCLUSIV | Dan Petrescu şi-a betonat contractul la CFR Cluj. Clauza "acoperitoare" a antrenorului
Sport
Într-o intervenţie avută la ProSport Live, Iuliu Mureşan a dezvăluit faptul că Dan Petrescu are în contract o clauză prin care poate fi demis doar dacă primeşte anumite compensaţii financiare.

"Nu cred că va fi demis Petrescu. Am înţeles că are şi o clauză, care e destul de acoperitoare. Nu se pot despărţi uşor din cauza clauzei. Eu ştiu că până în septembrie, inclusiv, nu poate să plece. Dar mai mult nu ştiu", a declarat Mureşan, la ProSport Live.

CFR Cluj a pierdut primu trofeu al sezonului, Supercupa României, după ce au pierdut meciul disputat la Ploieşti, contra lui FC Viitorul. Formaţia lui Dan Petrescu a continuat cu o înfrângere, 0-1, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor, contra celor de la Astana. Nici în campionat lucrurile nu au stat mai bine pentru campioana României, care a remizat, 1-1, cu Poli Iaşi , în prima etapă din noul sezon.

Dan Petrescu se află la al doilea mandat la CFR Cluj. Antrenorul a câştigat titlul de campion în sezonul 2017/2018, iar la scurt timp a mers în China, la Guizhou Hengfeng. Petrescu s-a întors în Gruia la finalul lunii martie, trecându-şi în palmares încă un titlu de campion cu ardelenii.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus