Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Cehia, capitol închis pentru Bogdan Vătăjelu? Fundaşul e aproape să schimbe din nou echipa: "La Sparta nu m-aş întoarce"

EXCLUSIV | Cehia, capitol închis pentru Bogdan Vătăjelu? Fundaşul e aproape să schimbe din nou echipa: La Sparta nu m-aş întoarce
Sport
Presa din Cehia a scris că Tomas Rosicky, directorul sportiv de la Sparta, intenţionează să facă schimbări masive şi să renunţe la mai mulţi jucători străini care nu şi-au atins potenţialul. Printre ei este şi Bogdan Vătăjelu, despre care s-a spus că ar putea fi inclus într-o afacere între Sparta Praga şi Jablonec, formaţia din capitală dorindu-l pe decarul Michal Travnik (25 de ani).

Contactat de ProSport, Vătăjelu a dat de înţeles că sunt şanse reduse şi să rămână la Jablonec, formaţie care a încheiat pe locul patru campionatul, şi este mai probabil să fie transferat de Sparta la o altă echipă, fie din Cehia, fie din altă ţară: "Şi eu aştept răspunsul zilele astea, sunt în stand-by şi aştept noutăţi. Eu n-am mai ţinut legătura cu nimeni de la Jablonec şi nu ştiu dacă o să se mai facă ceva. M-am simţit bine acolo, am jucat, eu aştept. În momentul ăsta, mai probabilă ar fi o altă echipă. La Sparta nu m-aş întoarce decât dacă aş sta acolo şi aş juca. Ei nu m-au mai vrut în planurile lor şi vor să mă transfere".

Ambele reuniri, ale lui Sparta Praga şi FK Jablonec, vor avea loc luni, 17 iunie, astfel că este de aşteptat ca românul să primească noi veşti legate de viitorul său în acest weekend. Contractul său cu Sparta expiră în iunie 2020.

Bogdan Vătăjelu a fost transferat la Sparta Praga în ianuarie 2017, de la Craiova, pentru 1,3 milioane de euro. După doi ani, în care a acumulat 39 de partide, un gol şi 11 pase decisive, fundaşul/mijlocaşul stânga a fost împrumutat la Jablonec, unde s-a acomodat destul de rapid, evoluând în 14 partide şi reuşind două goluri şi o pasă decisivă.

FCSB II, Râmnicu Vâlcea şi Metalul Resiţa sunt celelalte echipe din CV-ul lui Vătăjelu, care are şi două prezenţe în naţionala României, ambele în 2015.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus