Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Ce nu a ştiut Dică şi a făcut Neagoe. Explicaţiile unei seri "negre" pentru FCSB

EXCLUSIV | Ce nu a ştiut Dică şi a făcut Neagoe. Explicaţiile unei seri negre pentru FCSB
Sport
Sepsi OSK a câştigat cu 4-2 partida de pe teren propriu cu FCSB, iar Neagoe şi-a dezvăluit tactica. Antrenorul a privit cum echipa sa a luat un avantaj de trei goluri, iar victoria părea sigură. 

Totuşi, FCSB a marcat de două ori şi a fost punctul în care Neagoe a schimbat tactica: "Nu a fost uşor, FCSB e o echipă valoroasă. Aseară am demonstrat că suntem o echipă bună şi putem câştiga împotriva oricui. În primul rând, ne-am gândit, am pregătit jocul, să nu primim gol. Nu ne-a ieşit. După aceea, am încercat să-i surpindem. Am jucat cu Tandia atacant, l-am urcat pe Adi Rus mijlocaş central, e prima dată când a jucat pe acest post. A fost un joc foarte bun. Cu siguranţă da, au şi el punctele lor slabe, ca orice echipă. Dacă reuşeşti să le exploatezi, poţi câştiga jocurile.

Au fost nişte lucruri pe care le-am câştigat la antrenament, le-am discutat cu jucătorii şi chiar acolo am câştigat meciul. Nu, n-am discutat absolut nimic despre bani, prime. Băieţii ştiu foarte bine că lucrurile se rezolvă atunci când ai rezultate bune. Suntem bine şi financiar în acest", a declarat Eugean Neagoe, la ProSport LIVE. 

Articole similare :
comments powered by Disqus