Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Blocaj în privinţa lui Virgiliu Postolachi! FRF a reacţionat după ce tatăl fotbalistului a susţinut că e pregătit pentru o decizie radicală

EXCLUSIV | Blocaj în privinţa lui Virgiliu Postolachi! FRF a reacţionat după ce tatăl fotbalistului a susţinut că e pregătit pentru o decizie radicală
Sport
Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a explicat pentru ProSport că România nu a primit dreptul de la FIFA şi UEFA să beneficieze de serviciile lui Virgiliu Postolachi, deşi jucătorul lui Lille a primit încă de anul trecut cetăţenia română.

Oficialul FRF a dat asigurări că forul condus de Răzvan Burleanu a făcut tot ce a fost posibil omeneşte ca să obţină dreptul de joc pentru fotbalistul moldovean. „Eu îi înţeleg supărarea lui Oleg Postolachi, dar noi cei de la FRF am făcut tot ce a fost posibil omeneşte pentru băiatul lui. Ne-am dorit foarte tare ca Virgiliu să joace pentru România. Vreau să ştiţi că Geolgău s-a zbătut foarte tare, iar Mirel chiar s-a dus şi l-a urmărit. A vrut să îl selecţioneze, dar nu ne putem juca cu legea. Nu avem dreptul de la FIFA şi UEFA să îl folosim pe Virgiliu, deşi el are cetăţenia română. Cei din Moldova au reuşit să îl blocheze. 

Voi credeţi că dacă noi aveam dreptul să îl folosim, totuşi el nu era selecţionat până acum? Dar ce vreţi să facem? Să îl chemăm aşa pe la antrenamente şi să nu avem dreptul să îl băgăm în meciuri? Nu vrem să riscăm să fim suspendaţi. Nu avem nevoie de alte scandaluri pe la forurile internaţionale. Îmi pare rău de situaţia în care este acum Virgiliu Postolachi, dar noi cei de la FRF nu ne putem juca cu leagea. Legea este Lege petru toată lumea",a încheiat Stoichiţă.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus