Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Alibec, gata să revină în lumina reflectoarelor! Anunţ îndrăzneţ legat de viitorul atacantului Astrei

EXCLUSIV | Alibec, gata să revină în lumina reflectoarelor! Anunţ îndrăzneţ legat de viitorul atacantului Astrei
Sport
Costel Enache are încredere maximă în atacantul său: "E complet refăcut din punct de vedere medical. Nu e la cei mai buni parametri acum că a pierdut aproape trei săptămâni, dar poate fi decisiv şi atunci când nu e la capacitate maximă. E un jucător valoros şi are agresivitate. La noi grupul contează, iar grupul este unul unit în acest moment.

Îl văd pe Denis la naţională, dacă stă departe de accidentări şi îşi menţine ritmul. E o soluţie bună, chiar dacă e o mare concurenţă",  a spus Costel Enache, la ProSport Live.

Alibec pare că şi-a găsit ritmul sub comanda lui Costel Enache, astfel că până în luna iunie, când va avea loc dubla cu Norvegia şi Malta, vârful ar putea intra în radarul lui Cosmin Contra. Ţucudean este momentan incert, din cauza problemelor pe care le are la inimă, în timp ce Puşcaş şi Keşeru şi-au făcut datoria la jocurile cu Suedia şi Insulele Feroe. Dacă va alege să mizeze pe un sistem 4-4-2 în Norvegia, Contra ar putea chema la lot patru atacanţi, pentru a avea spatele asigurat. Mai ales după ultimele accidentări, care au venit pe bandă rulantă. Florin Andone e şi el în cărţi pentru echipa naţională, acum că a revenit la antrenamentele lui Brighton. Un alt nume care ar putea îmbrăca tricoul galben este Ioan Hora, singurul transfer cu care FCSB se poate mândri după perioada de mercato din iarnă. Dacă la fundaşi suferim în acest moment, în compartimentul ofensiv suntem asiguraţi. Cel puţin pe hârtie.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus