Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | A apărat la Dinamo, Steaua şi Rapid şi a povestit primul său gol în Liga 1: ”Am vrut să mă întorc”. Reacţia portarului advers: ”Bă, eşti nesimţit?”

EXCLUSIV | A apărat la Dinamo, Steaua şi Rapid şi a povestit primul său gol în Liga 1: ”Am vrut să mă întorc”. Reacţia portarului advers: ”Bă, eşti nesimţit?”
Sport
Tene a dezvăluit că a avut mari emoţii în momentul în care a fost desemnat de antrenor să execute lovitura de la 11 metri, şi s-a gândit chiar să se întoarcă din drumul spre careul advers: ”Şi eu am un gol în Divizia A. Gloria Bistriţa - Sportul Studenţesc 5-0, la 4-0 au ţipat spectatorii din tribună să bat 11 metri, mi-a făcut semn Remus Vlad, în poarta Sportului era Manu atunci. Eram fericit, mă duc, şi se făcea poarta din ce în ce mai mică. Am zis că mai am timp să mă întorc, aveam nişte emoţii fantastice. Am zis că nu am cum să dau gol. Am vrut să mă întorc, dar îmi era ruşine de lumea din tribune, de colegi. Colegii mă încurajau. Când m-am dus şi am pus mâna pe minge era Manu acolo: Ce faci, mă, tu aici? Ţie nu îţi e ruşine? Bă, eşti nesimţit? . M-am întors, m-am dus spre minge, am închis ochii, am dat în dreapta lui. Spre norocul meu s-a dus pe minge, dar a luat apa (n.r. - ploua) şi a dat gol. Ăla a fost primul meu gol în Divizia A, nu e uşor, îţi trebuie mult curaj”, a spus fostul portar la ProSport LIVE.Ultimul portar din Liga 1 Betano care a marcat de la 11 metri a fost Mirko Pigliacelli. Acesta a l-a executat pe Bălgrădean în meciul cu FCSB de pe Arena Naţională, din sezonul regular, scor 3-2. Dinamo , AS Rocar, Flacăra Moreni, Gloria Bistriţa, Rapid, Karabukspor, Steaua şi FC Argeş sunt echipele la care a evoluat Tene în cariera sa de portar.Din postura de antrenor de portari, Tene a lucrat, printre alţii, cu tehnicieni precum Mircea Rednic, Esteban Vigo, Dan Petrescu, Ion Marin sau Florin Marin. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus