Stiri de ultima ora

Eugen Neagoe i-a surprins pe dinamovişti. Ce a făcut antrenorul în această dimineaţă

Eugen Neagoe i-a surprins pe dinamovişti. Ce a făcut antrenorul în această dimineaţă
Sport
Tehnicianul Eugen Neagoe le-a făcut o surpriză jucătorilor săi. Miercuri dimineaţă, 31 iulie, antrenorul în vârstă de 51 de ani a mers la baza de pregătire de la Săftica, acolo unde dinamoviştii se antrenau, pentru meciul din etapa a patra din Liga 1, contra echipei Academica Clinceni.

"Eu nici nu am reziliat, nici demisia nu mi-am dat-o, sunt încă antrenorul lui Dinamo . Oricum, tot ce s-a întâmplat.. Înţelegeam dacă echipa câştigase campionatul şi eu venisem să culeg roadele muncii făcute în campionatul precedent. Nu s-a întâmplat aşa, Dinamo a avut cea mai proastă clasare din istoria clubului. Eu am venit într-un moment foarte greu sau cel mai greu moment din istoria clubului a fost momentul când am venit eu.

Dacă suporterii şi-au dorit altceva, îmi pare rău că nu am ştiut şi au început să mă conteste efectiv încă dinainte de a ajunge eu la Dinamo. Nu am crezut şi nu mi-am imaginat că ei vor continua cu asemenea contestaţii, pentru că eu cred că am demonstrat ce pot să fac la echipele pe care le-am antrenat", a declarat Eugen Neagoe, pentru Telekom Sport.

În urma ultimului control făcut la Spitalul Floreasca, antrenorul dinamiviştilor a fost informat că deşi starea de sănătate este bună, trebuie, în continuare, să stea departe de terenul de fotbal, aproximativ trei săptămâni.

Dinamo şi Academica Clinceni ocupă ultimele locuri în clasamentul Ligii 1 şi se vor duela vineri, 2 august, de la ora 21:00.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus