Stiri de ultima ora

Etapă din Turul European de Raliuri, în perioada 26-28 septembrie la Cluj Napoca

Etapă din Turul European de Raliuri, în perioada 26-28 septembrie la Cluj Napoca
Sport
Cea mai importantă competiţie de motorsport din România, TOTAL Transilvania Rally powered by Ford, va avea loc în perioada 26-28 septembrie şi va fi parte, şi în acest an, din cadrul Turului European de Raliuri, peste 100 de echipaje fiind aşteptate la start.

Runda, care va avea loc în Cluj, va fi extrem de importantă şi în lupta pentru titlu pe plan intern, fiind a şaptea din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2019. Vali Porcişteanu, Dan Gîrtofan şi Simone Tempestini se duelează pentru titlu de "rege al raliurilor" în acest sezon. În total, sunt aşteptate peste 100 de echipaje, iar o parte dintre ele vor fi internaţionale, cu participare din Ungaria, Spania şi Germania.

Organizatorii au pregătit 10 probe speciale, cu o lungime totală de aproape 150 de km, o „Super Specială” în inima municipiului Cluj-Napoca, dar şi o mulţime de surprize pentru spectatori.

Startul oficial în TOTAL Transilvania Rally powered by Ford se va da joi, 26 septembrie, cu prezentarea oficială a piloţilor pe esplanada din faţa stadionului Cluj Arena.

Competiţia se va încheia sâmbătă după-amiază, de la ora 15:00, atunci când e programată Super Speciala din jurul stadionului Cluj Arena şi a Sălii Polivalente, competiţia urmând să fie transmisă în direct de Pro X. Festivitatea de premiere a TOTAL Transilvania Rally powered by Ford de la ora 19:30, la Cluj Arena.

Pe toată durata raliului, publicul spectator se poate delecta cu o serie de evenimente conexe motorsportului pe esplanada dintre Cluj Arena şi Sala Polivalentă, inclusiv vor putea trăi experienţe culinare unice în cadrul Food Truck Rally, de joi şi până duminică.

În cursul zilei de joi, copiii vor avea parte de jocuri distractive, demonstraţii sportive, concursuri cu premii, toate în cadrul Transilvania Rally Kids, în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Tot joi, începând cu ora 20:00, fanii sunt invitaţi pentru a-i urmări pe piloţi, care  îşi vor etala abilităţile de bucătari sub îndrumarea lui Chef Adi Hădean în cadrul Cooking Show by De Longhi, iar sâmbătă, de la ora 14:00, doamnele şi domnişoarele pot participa la ineditul şi distractivul “Cros Pe Tocuri” organizat în colaborare cu Clubul Sportiv Atletic Cluj.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus