Stiri de ultima ora

Eşecul din Liga Campionilor l-a făcut pe Al-Khelaifi să ia decizia finală. Cine va fi antrenorul PSG-ului din sezonul următor

Eşecul din Liga Campionilor l-a făcut pe Al-Khelaifi să ia decizia finală. Cine va fi antrenorul PSG-ului din sezonul următor
Sport
Nasser Al-Khelaifi, patronul lui PSG, a decis să continue cu Thomas Tuchel pe banca tehnică şi din sezonul următor. Deşi în Franţa se specula că eliminarea dramatică din Liga Campionilor , în faţa lui Manchester United, va aduce după sine schimbarea antrenorului, ESPN anunţă că parizienii îi vor acorda încredere antrenorului neamţ.

Din câte se pare, şi Tuchel este hotărât să rămână. Şi-a exprimat intenţia chiar după eliminarea din Ligă. ”Vreau să continui pe termen lung, să creştem şi să facem performanţe pentru acest club. Asta e foarte clar pentru mine”, a declarat antrenorul, deşi în acest sezon PSG va fi nevoită să se mulţumească, din nou, cu victorii pe plan intern. Campionatul este ca şi acontat, fiind la aproape 20 de puncte de locul secund, iar în Cupa Franţei este calificată în semifinale, unde o va întâlni pe Nantes.

Tuchel a fost numit antrenor al PSG-ului în vara anului trecut. În această perioadă a condus echipa în 41 de meciuri şi are o medie de 2.51 de puncte.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus