Stiri de ultima ora

"El şi încă 4, 5 jucători din lume". Gigi Becali a dat drumul la braţe: "Nu se supără, ştie că e un fel de favorit"

El şi încă 4, 5 jucători din lume. Gigi Becali a dat drumul la braţe: Nu se supără, ştie că e un fel de favorit
Sport
"Man a dat un gol de mare jucător. A dat un gol pe care-l dau patru, cinci jucători din lume. El a dat un gol cu o viziune clară a porţii, acolo e liber şi acolo dau cu latul", a spus Gigi Becali.

Cu toate acestea, preferatul patronului vicecampioanei nu este Dennis Man. Într-un discurs despre noul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Andone, Becali a precizat cine este slăbiciunea lui:

"Andone, care nu a fost băgat în seamă, e posibil să fie cel mai bun. (n.red. - referitor la disciplina din lotul FCSB-ului) Eu i l-am dat exemplu pe Tănase, care este disciplinat, dar care oricum nu se supără, că ştie că e un fel de favorit".

Bogdan Andone, fericit pentru evoluţiile lui Man şi Cristea la naţională 

"Mi-aş dori ca ei să aibă evoluţii cât mai bune, să joace şi să marcheze, să facă rezultate bune cu echipa de tineret. M-aş bucura mult pentru oricare dintre jucătorii noştri să facă pasul la echipe de top din străinătate. Sunt foarte bucuros, îi felicit pe Iulian Cristea şi Man", a spus noul antrenor al FCSB-ului, în prima conferinţă de presă susţinută în calitate de antrenor principal. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus