Stiri de ultima ora

El e "galacticul" cu care Zidane vrea să sprinteze din nou spre glorie! Mesajul rar al lui "Zizou": "Eşti un jucător fundamental, te vreau aici!"

El e galacticul cu care Zidane vrea să sprinteze din nou spre glorie! Mesajul rar al lui Zizou: Eşti un jucător fundamental, te vreau aici!
Sport
Întors la Madrid, "Zizou" crede că Asensio poate fi un jucător foarte important în viitorul apropiat, motiv pentru care a mers direct la spaniol pentru a-i spune gândurile sale: "Am vorbit cu elşi i-am spus că va fi un jucător fundamental pentru această echipă. Şi că îl vreau aici, cu noi", a declarat Zidane, când a fost întrebat despre situaţia internaţionalului spaniol de la care conducătorii şi fanii lui Real Madrid aşteaptă lucruri măreţe.Asensio a jucat 36 de meciuri pentru Real Madrid în acest sezon, dar la fel ca în cazul altor fotbalişti importanţi randamentul său nu a fost grozav nici cu Lopetegui, nici cu Santiago Solari. În ultimul timp, presa internaţională a scris din ce în ce mai des despre faptul că Jurgen Klopp l-ar vrea pe Asensio pe Anfield, dar Liverpool nu a făcut, încă, vreo ofertă scrisă pentru talentatul mijlocaş ofensiv. În orice caz, o eventuală despărţire a lui Asensio de Real, improbabilă, nu s-ar produce pentru o sumă sub 100 de milioane de euro, în contextul în care clauza de reziliere a ibericului e de şapte ori mai mare.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus