Stiri de ultima ora

Efectele crizei Coronavirus: FRF a reacţionat după anunţul Guvernului. Cum „fentează“ Rapidul noile reguli şi cum e afectată naţionala U21

Efectele crizei Coronavirus: FRF a reacţionat după anunţul Guvernului. Cum „fentează“ Rapidul noile reguli şi cum e afectată naţionala U21
Sport
Federaţia Română de Fotbal a reacţionat prompt după decizia Guvernului României de a interzice manifestaţiile publice cu mai mult de 1.000 de participanţi. Astfel, la zeci de minute după anunţul lui Raed Arafat, FRF a anunţat că „a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează“.

FRF a emis un comunicat prin care explică şi situaţia specială a meciului Rapid - CSM Reşiţa, din Liga a 2-a.

„Partida Rapid Bucureşti – CSM Reşiţa, programată duminică, ora 12:30, pe stadionul din Regie, se dispută cu spectatori deoarece la momentul anunţului intrarea publicului pe stadion era permisă. A fost însă limitat accesul publicului şi la această partidă. În schimb, la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda întâlneşte de la ora 15:00 Petrolul Ploieşti, se va sista vânzarea biletelor, conform deciziei Guvernului României, astfel încât să nu fie prezente pe stadion mai mult de 1.000 de persoane. De asemenea, clubul gazdă urmează să solicite acordul DSP pentru a organiza meciul în aceste condiţii. În caz contrar, partida se va disputa cu porţile închise“, a transmis FRF.

Nu se mai vând bilete pentru meciul de la U21 România - Danemarca

FRF a luat măsuri şi în cazul partidei din preliminariile pentru calificarea la Euro 2021, România - Danemarca, programată pe 31 martie, la Craiova. „Vânzarea biletelor a fost suspendată. Vom reveni cu detalii“, au transmis oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Meciul ar urma să marcheze debutul lui Adrian Mutu pe banca tricolorilor, după plecarea lui Mirel Rădoi la naţionala mare. România este pe locul doi în grupă, cu 10 puncte obţinute în cinci partide - la cinci puncte în urma liderului, Danemarca.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus