Stiri de ultima ora

Dorin Goga speră până în ultima clipă la promovarea în Liga 1: ”Ei au ajuns la baraj în minutul 97. Noi de ce să nu facem la fel?”

Dorin Goga speră până în ultima clipă la promovarea în Liga 1: ”Ei au ajuns la baraj în minutul 97. Noi de ce să nu facem la fel?”
Sport
Dorin Goga s-a arătat dezamăgit de rezultat, dar speră până la ultimul fluier într-o accedere în Liga 1. ”Dezamăgire destul de mare în rândul nostru. Din păcare, ăsta e fotbalul, dar ne dă încredere. Am avut momente în care am dominat, am arătat bine, am fost peste ei, dar nu am reuşit să marcăm. Ei au marcat în repriza a doua atunci când au ajuns a doua oară în careu şi pe încă o greşeală a noastră şi cam asta a fost istoria meciului. Încredere mai este în noi pentru următorul meci, că putem face mai mult”, a spus experimentatul atacant care joacă la Universitatea din Liga a 4-a.

Goga a scos în evidenţă şi rezultatul obţinut de FC Hermannstadt în ultima etapă din play-out, cu Dunărea Călăraşi. Sibienii s-au impus cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+6, şi au trimis echipa lui Dan Alexa în liga secundă, iar ei au ajuns la baraj. Întrebat care ar fi discursul căpitanului pentru a-şi motiva coechipierii înaintea jocului de la Sibiu, Goga a spus: ”Avem doar de câştigat din următorul meci. Trebuie să arătăm cum am arătat în unele momente. Am jucat fotbal şi am produs un fotbal bun. Liverpool este o sursă de inspiraţie pentru multe echipe şi am arătat că putem. Cred că o să ne jucăm şansa şi sperăm până în ultimul moment. Ei au ajuns la baraj în minutul 97. Noi de ce să nu ajungem în Liga 1 tot aşa, cu noroc? Atmosfera a fost senzaţională. Este deliciul fotbalului să fie stadionul plin. Păcat că nu ne-am ridicat la nivelul lor şi nu am reuşit să câştigăm”.

Universitatea Cluj este primul club de seniori din CV-ul lui Goga. Acesta a fost vândut în 2008 la Poli Timişoara, pentru 1,5 milioane de euro. În cariera sa, acesta a mai trecut pe la Rapid, Hapoel Ramat Gan, Dinamo Tbilisi, HRB Yiteng, ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus