Stiri de ultima ora

Dinamo....cine? Fotbalistul lui Neagoe nu mai răspunde de o săptămână la telefon. Transferul de play-off, în mare pericol

Dinamo....cine? Fotbalistul lui Neagoe nu mai răspunde de o săptămână la telefon. Transferul de play-off, în mare pericol
Sport
Filip Mrzljak (26 de ani) e ţinta lui  Dinamo  pentru un transfer în această vară, dar se pare că mutarea nu se va mai face. De ce? Mijlocaşul nu mai răspunde la telefon. Dacă iniţial şi-a dat acceptul verbal să ajungă în ”Ştefan cel Mare”, acum se pare că s-a răzgândit.

Eugen Neagoe a discutat personal cu Filip Mrzljak, anunţă gsp.ro. Se părea că va semna, însă Dinamo se vede nevoită să caute alt fotbalist în zona respectivă. Croatul a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract şi se pare că ofertele au început să vină. A impresionat la Astra , în sezonul recent încheiat, iar cei din conducerea lui Dinamo cred că fotbalistul a fost atras cu o ofertă mai bună din punct de vedere salarial.

La începutul lui 2017, croatul a rămas liber de contract şi şi-a găsit cu greu un angajament. Propunerea Astrei a venit abia în luna iulie a aceluiaşi an, dar pare că a luat o decizie potrivită. A devenit căpitanul giurgiuvenilor şi a avut jocuri constante.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus