Stiri de ultima ora

Dinamo l-a vrut înapoi pe mijlocaşul de 19 ani, dar altul va fi drumul jucătorului în sezonul următor: "Nu este singura interesată de el, dar va rămâne aici"

Dinamo l-a vrut înapoi pe mijlocaşul de 19 ani, dar altul va fi drumul jucătorului în sezonul următor: Nu este singura interesată de el, dar va rămâne aici
Sport
"Este adevărat că Dinamo s-a interesat de Ionuţ. Este şi normal să şi-l dorească! Nu sunt singurii interesaţi de Ionuţ, dar el are parte de toată încrederea aici la Voluntari... Nea Ando împreuna cu domnul Bergodi şi-au dorit ca el sa rămână aici şi am stabilit ca in cursul săptămânii viitoare sa ne vedem pentru a discuta şi definitiva in acest sens", a declarat pentru Telekom Sport agentul jucătorului, Marian Perju. 

Mircea Rednic l-ar fi vrut să îl aducă în Ştefan cel Mare pe Ionuţ Gheorghe, dar Dinamo trebuia să plătească o clauză de răscumpărare de 50.000 de euro. Şi noul antrenor al "câinilor" Eugen Neagoe l-a dorit pe mijlocaş, însă, până la urmă, jucătorul va continua la FC Voluntari, acolo unde va avea şansa să joace meci de meci.

Dinamo va păstra în continuare prima opţiune pentru cumpărarea jucătorului, contra aceleiaşi sume de 50.000 de euro.

34 de meciuri a strâns Ionuţ Gheorghe în tricoul Voluntariului, în sezonul recent încheiat, reuşind 7 pase decisive
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus