Stiri de ultima ora

DEZVALUIRILE lui Nasty : ce facea Ilie Nastase cu o pusca in bagaj pe avionul Ambasadei Frantei la Revolutie si cu cate femei s-a culcat primul numar 1 ATP

DEZVALUIRILE lui  Nasty : ce facea Ilie Nastase cu o pusca in bagaj pe avionul Ambasadei Frantei la Revolutie si cu cate femei s-a culcat primul numar 1 ATP
Sport
Ilie Nastase a trait o tinerete tumultoasa, marturie stand doua dintre cele mai recente povesti dezvaluite de primul numar 1 ATP. 

Ilie Nastase a dezvaluit in cel mai recent interviu peripetiile prin care a trecut tocmai in perioada Revolutiei din 1989 si care este, in fapt, rezolvarea misterului din jurul numarului femeilor cu care s-a culcat. 

„O englezoaica mi-a scris cartea. Era documentata pe sport, ea i-a scris-o si lui Beckham. Mereu imi spunea ca stau cu fetele, ca am un fan-club. N-aveam timp sa fac prostii atunci. Eram prin turnee... Aveam o casa langa Paris si in fiecare seara povesteam cu ea cate trei ore. In ultima seara am luat o sticla de vin rosu. Si ii zic: "Hai sa fiu sincer cu tine! Ti-am tot zis ca am avut 200 de femei, ba 400... Dar uite, acum ma confesez! Mi-a fost rusine de tine, dar am baut paharul asta de vin si iti recunosc ca am avut 2.500 de femei". "Asta am asteptat de la tine!”, mi-a zis. Si-asa a ramas! Am mintit-o. Nu se poate sa ai atatea. N-ai cum. Doar nu puteam sa le numar si sa le trec in computer”, a declarat Ilie Nastase pentru GSP. 

"Ion Tiriac avea o pusca de la domnul Maurer (nr. Ion Gheorghe Maurer, fost ministru in epoca comunista), model Holland Holland . Mi-a zis mie de vreo doua ori sa i-o aduc in Franta, la Paris. Am vorbit cu Valentin (nr. Ceausescu) si cand credeti ca mi-a iesit aprobarea sa ies cu pusca? In ziua Revolutiei! Eu eram cu pusca intr-o geanta de piele. Eram cu Cornel Dinu si ma duceam cu ea la aeroport. Atunci s-au impuscat niste soldati... Aveam totul de la politie, era pusca de vanatoare. M-am suit cu pusca in avion! Ambasadorul Frantei m-a bagat in avionul in care era toata ambasada. Eram intr-un Air France! Imi spunea ca nu ne va ataca nimeni..."

"Cand am ajuns la Paris, i-am pus lui Tirac in brate pusca. Bai Nastase, tu esti zdravan la cap? . Cum adica?! . Ba, daca te impuscau aia ca erai cu pusca? Esti inconstient! . Eu am plecat cu primul avion pe 23 decembrie 1989 si i-am dat pusca la un restaurant langa Arcul de Triumf din Paris... Chiar puteam sa mor!", si-a amintit primul numar 1 ATP pentru Gazeta. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus