Stiri de ultima ora

Destăinuiri despre Ionuţ Panţîru: ”De multe ori a refuzat să-şi cumpere ghete noi, pentru a da banii familiei. Mai rar aşa ceva”. Atac sub centură al agentului jucătorului la Flavius Stoican: ”Asta este o mentalitate bolnavă!”

Destăinuiri despre Ionuţ Panţîru: ”De multe ori a refuzat să-şi cumpere ghete noi, pentru a da banii familiei. Mai rar aşa ceva”. Atac sub centură al agentului jucătorului la Flavius Stoican: ”Asta este o mentalitate bolnavă!”
Sport
Impresarul fotbalistului a declarat la Radio HIT Iaşi că Ionuţ a renunţat de multe ori să-şi cumpere ghete noi, pentru a da banii familiei. ”Ionuţ este un băiat minunat, cu un bun simţ cum rar am văzut. A fost un copil sărac, care a muncit secundă de secundă să îşi facă un viitor. Şi care are grijă de mulţi ani de familia lui. Este singurul care are grijă de familia lui. Şi de multe ori îmi spune ”mai bine nu-mi iau ghete şi joc cu celelalte, decât să nu aibă familia mea bani acasă”. Mai rar aşa ceva. De asta am fost de atâţia ani lângă el. Şi i-am spus: O să vină ziua în care o să urci vertiginos. Trebuie doar să munceşti foarte mult”. I-am spus că nu a avut norocul de a ajunge din prima la o echipă foarte mare, dar vei ajunge la Steaua. Când l-am întrebat, marţi, dacă mai credea că va ajunge la Steaua, ştii ce mi-a spus? Crede-mă că nu mă gândeam decât să joc perfect pentru Politehnica Iaşi şi să dau gol. Sunt mândră şi fericită pentru el, pentru că ne chinuim de vreo doi ani să venim la Steaua şi în sfârşit visul lui a devenit realitate. Ionuţ este foarte mulţumit, are un salariu foarte bun”, a declarat soţia lui Reghecampf.

Atac sub centură la Stoican

Agentul jucătorului l-a contract dur pe fostul antrenor al Politehnicii, Flavius Stoican, care l-a trecut pe linie moartă pe Panţîru în sezonul trecut. ”Toată perioada aceea el a suferit foarte tare, iar eu am vorbit cu el şi i-am explica că roata, cât este ea de pătrată, se mai întoarce o dată şi că nu trebuie să-l pună absolut nimic la pământ. I-am spus să se pregătească la fel de bine în continuare, pentru că are o valoare pe care nu o poate contesta nimeni, niciun antrenor. Asta este o mentalitate bolnavă a unor antrenori şi nu înţeleg de ce cluburile permit aşa ceva. Probabil Ionuţ ar fi putut pleca încă de pe atunci şi să aducă bani mult mai mulţi la club. Dar când ai asemenea oameni în curte care luptă practic împotriva clubului, cred că conducerea trebuie să ia măsuri. Niciun antrenor pe pământul acesta nu poate lupta împotriva clubului lui. Cu Mihai Teja a jucat foarte bine Ionuţ. Pentru că Mihai Teja este un antrenor minunat, un antrenor care nu vine să întrebe în vestiar care cu cine avea contracte, nu are parti-pris-uri cu absolut nimeni, este un antrenor care îşi doreşte să îşi facă o carieră frumoasă, strălucită, să nu aibă duşmănii sau răutăţi cu absolut nimeni. Cu astea nu poţi să faci meserie. Uitaţi-vă la evoluţia lui Stoican şi la evoluţia lui Teja. Prin asta am spus tot”, a mai spus cea care-i reprezintă interesele noului jucător al FCSB la Radio HIT Iaşi.

Aceasta a fost completată de către unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai jucătorului, Petrică Băsăscu, agentul din Iaşi al lui Panţîru.”Numai eu ştiu cât a suferit copilul acesta. Pentru că nu era băgat să joace, deşi avea valoare. Am stat alături de el în permanenţă, l-am încurajat, era foarte dezamăgit. La sfârşit de sezon i-am spus: Uită-l repede, că va veni altul mult mai bun pentru tine! Şi uite că a venit”, a spus Petrică Băsăscu.

A meritat aşteptarea

Agentul tânărului fotbalist ieşean spune că nu îi este frică de eventualele critici ale patronului FCSB: ”Gigi Becali îşi critică toţi jucătorii şi dacă ne uităm aşa, în urmă, i-a criticat exact pe cei mai buni. E o strategie care a dat roade la Steaua întotdeauna. Cei mai criticaţi au fost cei mai buni şi au fost vânduţi apoi şi pe bani mulţi. Aduceţi-vă aminte cam ce-i făcea lui Stanciu când avea câte o scădere de formă. Să plece gratis, nu-l mai vreau! Atât de tare îl motiva, încât a plecat pe milioane din România”.

Legat de debutul său de sezon, soţia lui Laurenţiu Reghecampf este de părere că Ionuţ Panţîru a fost unul dintre cei mai buni jucători din România în primele etape: "Ionuţ este un jucător care a aşteptat puţin să ajungă la Steaua, faţă de mulţi care ajung aşa, peste noapte. Dar a meritat aşteptarea, pentru că el a dovedit că merită într-adevăr să vină la Steaua. El a fost printre jucătorii cei mai buni din România în acest debut de sezon, nu doar de la Poli Iaşi. Iar cu Astra Giurgiu a fost ceva de vis. Nu ştiu dacă a contat acel gol marcat împotriva Stelei, ci contează că este un jucător constant şi la un moment dat nu i s-au mai dat şanse, a fost pus deoparte, tocmai pentru faptul că îl reprezenta soţia lui Laurenţiu Reghecampf".

Va pleca pe milioane

Conform agentului jucătorului ieşean, în sezonul trecut au fst discuţii pentru un transfer şi cu echipe din străinătate, dar prioritate a avut FCSB: ”Au fost nişte discuţii cu alte echipe din afară, dar eu am crezut întotdeauna că Ionuţ trebuie să vină la Steaua, să joace la Steaua şi de aici să plece pe bani foarte mulţi în străinătate. Pentru că în momentul în care pleci de la Steaua, poţi să emiţi pretenţii la un salariu mare. Este un lucru extraordinar pentru Poli Iaşi că a păstrat procent, pentru că Steaua vinde pe milioane”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus