Stiri de ultima ora

Decizia luata de UEFA in cazul lui Ronaldo! Portughezul s-a bucurat ca Simeone, cu un gest obscen! FOTO

Decizia luata de UEFA in cazul lui Ronaldo! Portughezul s-a bucurat ca Simeone, cu un gest obscen! FOTO
Sport
Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Ronaldo va fi pe teren in sferturile Champions League. UEFA nu va deschide o procedura disciplinara impotriva portughezului in urma gesturilor obscene de la meciul cu Atletico, scrie Gazzetta dello Sport. Pentru acelasi gest, Diego Simeone a fost amendat cu 20.000 de euro, iar la urmatoarea iesire in decor poate fi suspendat. "Cred ca a vazut ce am facut eu pe Wanda si, la fel ca mine, a incercat sa-si arate caracterul", a comentat Simeone despre replica primita de la Ronaldo.  

Messi l-a laudat pe Ronaldo!

Performanta fantastica a lui Ronaldo contra lui Atletico l-a impresionat chiar si pe Messi , care spera sa evite Juventus in sferturile de finala.

"Ieri, Cristiano Ronaldo a fost impresionant, o mare surpriza, Juventus a mers peste Atletico, credeam ca o sa fie mai puternici. Juventus are potential mare, iar Cristiano a avut o seara magica reusind cele trei goluri", a spus Messi dupa meciul cu Lyon.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus