Stiri de ultima ora

Debut amânat! Neymar nu va putea juca în prima etapă a sezonului pentru PSG

Debut amânat! Neymar nu va putea juca în prima etapă a sezonului pentru PSG
Sport
Liga profesionistă de fotbal din Franţa (LFP) nu a primit certificatul internaţional de transfer al lui Neymar, din partea Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), iar brazilianul nu va putea debuta la PSG în primul meci din noul sezon, cu Amiens, scrie L Equipe.

Actul de care avea nevoie clubul francez pentru a-l putea folosi pe Neymar în primul meci al noului sezon trebuia să sosească vineri, până la miezul nopţii, însă cei de la Federaţia Spaniolă de Fotbal au întârziat să-l trimită spre Paris, iar cel mai scump transfer din istoria fotbalului va privi din tribune meciul de debut în noul sezon al PSG-ului, cu Aimens.

Totuşi, Neymar va fi prezentat în faţa suporterilor clubului din capitala Franţei înaintea meciului de deschidere a sezonului. PSG - Amiens, primul meci din noul sezon pentru vicecampioana Franţei, se va juca sâmbătă, de la ora 18:15, pe Parc des Princes. Vineri, în prima zi ca jucător la PSG, când a şi fost prezentat, la magazinul oficial al clubului s-au vândut 10.000 de exemplare cu tricoul lui Neymar, în doar şase ore.

PSG a anunţat, joi, transferul lui Neymar de la FC Barcelona, în schimbul a 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului pe care brazilianul îl avea cu formaţia de pe Camp Nou. Căpitanul naţionalei Braziliei a semnat pânâ în 2022 cu formaţia din capitala Franţei, unde va încasa, conform presei internaţionale, un salariu de 30 de milioane de euro pe an.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus