Stiri de ultima ora

DE CE s-a retras Simona Halep de la turneul din Doha si CAND va juca romanca URMATORUL TURNEU in WTA | Sport.ro

DE CE s-a retras Simona Halep de la turneul din Doha si CAND va juca romanca URMATORUL TURNEU in WTA | Sport.ro
Sport
Simona Halep va reveni in circuitul WTA odata cu inceperea turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells din Statele Unite ale Americii. 

Dupa trei meciuri castigate in trei seturi si unul singur adjudecat mai lesne la Dubai, Simona Halep a luat hotararea de a-si anula participarea anuntata la turneul Premier 5 de la Doha, Qatar.

WHAT A FINAL!!! Our champion, our fighter plays with all her heart and cameback everytime when she needed to! Simona Halep wins her 2nd Dubai title and #20 overall! Simona Halep defeats Elena Rybakina 3-6, 6-3, 7-6. #DDFTennis pic.twitter.com/Kebq0m44zo

"E o decizie pe care am luat-o inainte de meci (n.r. finala de la Dubai). Am inceput acest turneu cu o mica accidentare la picior. Cu 10 zile inainte de Dubai, cand inca eram acasa, am simtit aceste probleme, dar am tras de mine. Mi-am spus ca fiecare meci e important. Nu m-am gandit la nimic altceva decat sa castig meciul. Momentan sunt fericita ca am putut sa termin turneul de la Dubai si pot sa ma odihnesc. Am nevoie de odihna, am spus stop turneului de la Doha", a relatat Simona Halep la conferinta de presa derulata dupa incheierea finalei de la Dubai.

Atat timp cat Simona Halep se va recupera cu brio dupa aceasta accidentare, romanca va reveni in calendarul turneelor WTA la Indian Wells, in Statele Unite ale Americii, pentru turneul Premier Mandatory programat pentru perioada 11-22 martie. Mai apoi, Simona are in program incheierea "Sunshine Double" din SUA odata cu participarea la Miami Open (24 martie - 4 aprilie), de asemenea o intrecere de calibru Premier Mandatory. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus