Stiri de ultima ora

Darren Cahill, intervenție dură în timpul meciului dintre Simona Halep și Pliskova: "Ultimele trei game-uri au fost o rușine!" The Guardian: O decizie ciudată și o intervenție greu de privit

Darren Cahill, intervenție dură în timpul meciului dintre Simona Halep și Pliskova: Ultimele trei game-uri au fost o rușine! The Guardian: O decizie ciudată și o intervenție greu de privit
Sport
Darren Cahill, intervenție dură în timpul meciului dintre Simona Halep și Pliskova: "Ultimele trei game-uri au fost o rușine!" The Guardian: O decizie ciudată și o intervenție greu de privit

Antrenorul australian Darren Cahill a avut o intervenție dură în timpul unui on-court coaching, în timpul ultimului meci din Grupa Mov, la Turneului Campioanelor, , pierdut de sportiva noastră în trei seturi. Simona a ratat astfel șansa de a se califica în semifinale la Turneul Campioanelor.

Simona Halep și Darren Cahill la on court coaching

Simona Halep a pierdut primul set cu un neverosimil 0-6, în doar 20 de minute de joc, însă în al doilea set a avut o revenire spectaculoasă, și-a ridicat nivelul de joc și a câștigat cu 6-2. Sfaturile lui Darren Cahill de la on-court coaching au părut a o ajuta.

Românca a început și setul decisiv bine, a condus cu 2-0, după care Pliskova a câștigat trei game-uri la rând și a preluat conducerea, 3-2.

În acest moment, Darren Cahill a venit din nou la on court coaching și a avut o intervenție dură, în timp ce Simona se uita în jos fără a spune nimic: "Simo, uită-te la mine! Ultimele trei game-uri au fost o rușine! Haide! Nu poți câștiga acest meci dacă  joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decât am stabilit. Uită de rezultat! Cum ai de gând să termini acest meci? Depinde de tine. Poți să termini cu energie, cu focus sau poți continua să faci ce ai făcut în ultimele trei game-uri și nu ai nicio șansă să câștigi. Dă-ți o șansă și revin-o în meci!  Depinde de tine! Joci destul de bine ca să te pui într-o situație câștigătoare, poți să câștigi acest meci, am deplină încredere! Fiecare punct pe rând. Ai o alegere de făcut aici. Este despre cum ai de gând să te definești pe tine ca sportiv, ca și competitor. Nici nu e vorba despre rezultat aici, e vorba despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele 15 minute."

Intervenția nu a ajutat, următoarele două game-uri fiind câștigate tot de Pliskova, care a condus cu 5-2. Simona a reușit să recupereze două game-uri și, la 4-5, a servit pentru a rămâne în meci, însă a pierdut game-ul și meciul.

Publicația britanică , intervenția dură a antrenorului australian: "Desigur, acest meci rămâne de neuitat pentru intervenția antrenorului lui Halep, Darren Cahill, care, după ce Pliskova a câștigat trei game-uri consecutiv pentru 3-2, a catalogat atitudinea Simonei drept "o rușine".  O decizie ciudată,  după un game în care a luptat din greu și nici nu a părut că ajută prea mult. A fost o intervenție greu de privit."
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus