Stiri de ultima ora

Dan Petrescu, mesaj descurajator după câştigarea ultimul meci din acest sezon: ”Vrem să atacăm grupele Europa League. Va fi imposibil în Champions League”

Dan Petrescu, mesaj descurajator după câştigarea ultimul meci din acest sezon: ”Vrem să atacăm grupele Europa League. Va fi imposibil în Champions League”
Sport
”Bursucul” va avea mult de muncă în această perioadă, deoarece trebuie să-şi ”betoneze” lotul pentru cupele europene. Cristian Manea şi Kevin Boli au fost împrumutaţi la CFR Cluj, iar din sezonul următor se vor întoarce la formaţiile de care aparţin: ”E clar că nu a fost un meci cu intensitate mare. Au fost şi jucători care au fost odihniţi, părea un meci aşa de Antalya sau de Cipru. Ei parcă voiau mai mult, în prima repriză meritam vreo trei sau patru goluri. Per total, cred că un egal era mai corect astăzi, la ce s-a întâmplat pe teren.Un gol extraordinar, marcat de un jucător extroardinar. A fost un prilej pentru mine să văd şi alţi jucători, iar acum o să analizez ce trebuie să fac în continuare. Să vedem ce jucători vom lua şi ce jucători vom lăsa să plece. Sunt doi jucători cărora le expira împrumuturile, Manea şi Boli. Cu Cristi va fi, practic, imposibil, dar cu Boli vrem măcar până în iarnă”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.Acesta s-a resemnat cu privire la participarea în grupele Champions League : ”Va fi greu pentru orice echipă din România, nu numai pentru CFR. Cu câteva achiziţii bune, vrem să atacăm grupele Europa League . Va fi aproape imposibil în Champions League, sunt conştient. S-a văzut clar că acest arbitru nu era de nivelul acestui meci, chiar dacă era un meci de vacanţă. Trebuia să ne respectăm. Anul trecut am fost suspendat din cauza acestui arbitru, am fost la comisii cu el. A fost arogant, parcă eram un nimeni pe lângă el. Astăzi a fost la fel, arogant. A stricat meciul”, a mai declarat Dan Petrescu, la Digi Sport. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus