Stiri de ultima ora

Dan Nistor nu se ascunde şi recunoaşte: "Mă simt penibil. Trebuie să demonstrăm că merităm să nu mai jucăm ca în curtea şcolii cu tribunele goale"

Dan Nistor nu se ascunde şi recunoaşte: Mă simt penibil. Trebuie să demonstrăm că merităm să nu mai jucăm ca în curtea şcolii cu tribunele goale
Sport
Dinamo a câştigat primul meci din play-out, scor 1-0, dar şocul trăit în sezonul regular încă se resimte în rândul elevilor lui Mircea Rednic. Marcatorul singurului gol din partida cu Dunărea , Dan Nistor, nu a încercat să ascundă realitatea: ”Suntem bucuroşi, e bine că am început cu o victorie, dar cred că scorul putea fi mult mai mare. Încet-încet, sper să închegăm o echipă şi la anul să nu mai jucăm cu aşa tribune goale. Sunt dezamăgit, nu am ce să fac, trebuie să mergem mai departe. Chiar dacă jucăm în play-out, trebuie să-mi ajut echipa, nu avem ce să facem", a declarat Nistor, conform DigiSport.

Fanii nu s-au îngrămădit la stadion, la meciul Dinamo - Dunărea Călăraşi fiind sub 1.000 de suporteri prezenţi: "Trebuie să ţinem capul în pământ, să muncim mai mult, să demonstrăm că merităm să fim aici şi să nu mai jucăm ca în curtea şcolii cu tribunele goale. Mă simt penibil, sunt foarte sincer şi vă zic cu mâna pe inimă, dar nu am ce să fac. Trebuie să mergem mai departe şi să o luăm de la capăt”, a declarat căpitanul din "Ştefan cel Mare", conform DigiSport. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus