Stiri de ultima ora

Dă Wenger lovitura pe piaţa transferurilor? Mkhitaryan ar putea juca din sezonul viitor pentru Arsenal

Dă Wenger lovitura pe piaţa transferurilor? Mkhitaryan ar putea juca din sezonul viitor pentru Arsenal
Sport
Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Henrikh Mkhitaryan a făcut primul pas pentru transferul la Arsenal Londra, după ce jurnaliştii de la The Sun au dezvăluit că acesta îşi caută deja o locuinţă în capitala Angliei.Englezii au aflat că jucătorul armean le-ar fi spus deja prietenilor apropiaţi că o va părăsi pe Dortmund la finalul acestui sezon şi este tentat să accepte propunerea lui Arsene Wenger. Atacantul tocmai ce a refuzat oferta făcută de şefii echipei din Dortmund, care i-au propus prelungirea contractului, care expiră la finalul sezonului viitor, pentru un salariu anual de 7 milioane de euro.

Agentul lui Mkhitaryan a anunţat că fotbalistul său nu va accepta vreo ofertă sub un salariu anual de 8,5 milioane de euro, lucru care nu-l deranjează pe Arsene Wenger, care şi-a pus asistenţii să-l urmărescă pe armean de luni buni şi are la dispoziţie peste 200 de milioane de euro, buget de transferuri în această vară.

Pe lângă Arsenal, alte două echipe îl urmăresc pe fotbalistul armean în vârstă de 27 de ani: Juventus, care l-ar vrea ca înlocuitor pentru francezul Paul Pogba, dar şi Liverpool, al cărui mananger, Jurgen Klopp l-a transferat pe Mkhitaryan de la Şahtior Doneţk la Dortmund, în urmă cu aproape trei ani pentru suma de 25 de milioane de euro.

De altfel, Mkhitaryan, va juca împotriva lui Klopp, joi seară, de la ora 22.00 în prima manşă a sferturilor de finală ale Europa League .

Jurnaliştii de la The Sun, au scris, citând surse apropiate lui Mkhitaryan, că armeanul le-a trimis deja rudelor poze cu proprietăţi imobiliare din Londra, dezvăluindu-le că este hotărât să joace la Arsenal din sezonul viitor

Articole similare :
comments powered by Disqus