Stiri de ultima ora

Cuvintele lui Nistor, după egalul cu Hermannstadt. Semnalul de alarmă tras de căpitanul dinamovist: ”Asta ne mai trebuie”

Cuvintele lui Nistor, după egalul cu Hermannstadt. Semnalul de alarmă tras de căpitanul dinamovist: ”Asta ne mai trebuie”
Sport
”Ştiam că ne aşteaptă un meci destul de greu, la ei era presiunea foarte mare, voiau să iasă din zona aceea. Nu cred că am făcut un joc foarte frumos, jocul a suferit astăzi. Încercăm să facem o echipă pentru anul care va veni, vrem să ne batem la cele două obiective ale noastre, Cupa şi campionatul. Nu trebuie să ne mai uităm în trecut, sperăm ca în sezonul viitor să fim mai puternici, mai concentraţi şi să aducem Dinamo acolo, sus”, a declarat Nistor, la Digi Sport.Mijlocaşul spune că echipa din ”Ştefan cel Mare” mai are nevoie de întăriri pentru a-şi îndeplini obiectivele din sezonul următor: ”Dânsul are o experienţă foarte mare, ştie ce echipă are la dispoziţie. Ne mai trebuie vreo patru sau cinci jucători, ca să întărim lotul şi să ne batem la obiectivele noastre”, a spus Nistor, la finalul partidei.Pentru Dinamo urmează meciul cu Concordia Chiajna , din deplasare. În tur, ”câinii” au câştigat cu 3-2 împotriva ilfovenilor.CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus