Stiri de ultima ora

Cuplu de senzaţie? Icardi şi Dybala pot face echipă la unul dintre granzii Europei

Cuplu de senzaţie? Icardi şi Dybala pot face echipă la unul dintre granzii Europei
Sport
Tehnicianul Diego Simeone se pregăteşte pentru eventuala plecare a lui Antoine Griezmann de la Atletico Madrid.

Paulo Dybala şi Mauro Icardi sunt jucătorii doriţi de antrenorul argentinian pentru a-i înlocui pe atacantul francez, dar şi pe Diego Costa, jucător care nu a reuşit să îl convingă pe Simeone.

Cei doi argentinieni, Dybala şi Icardi, nu au avut parte de cel mai bun sezon la echipele de club. La Juventus, odată cu venirea lui Cristiano Ronaldo, jucătorul în vârstă de 25 de ani a pierdut teren, iar în acest sezon a marcat de 10 ori în 40 de partide jucate în toate competiţiile.

De cealaltă parte, Mauro Icardi a avut un sezon de coşmar. A pierdut banderola de căpitan la Inter, a intrat în conflict cu cei din conducere şi a evolut doar în 35 de meciuri în toate competiţiile, marcând de 16 ori.

Potrivit celor de la Cadena SER, mutarea lui Griezmann la Barcelona se va efectua în această vară, după ce catalanii vor plăti clauza de reziliere de 120 de milioane de euro. Formaţia blaugrana ar fi ajuns deja la un acord cu jucătorul în vârstă de 28 de ani pentru un contract pe cinci ani

Site-ul as.com scrie că în afară de Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid vor mai pleca: Diego Godin, Diego Costa, Filipe Luis, Juanfran şi Rodrigo.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus