Stiri de ultima ora

CULISE | George Ţucudean a ratat în ultimul moment transferul în Spania! Clubul bătuse palma cu CFR Cluj, dar totul a picat după ce problemele la inimă au ieşit la suprafaţă

CULISE | George Ţucudean a ratat în ultimul moment transferul în Spania! Clubul bătuse palma cu CFR Cluj, dar totul a picat după ce problemele la inimă au ieşit la suprafaţă
Sport
În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din playoff. , fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că Ţucudean are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani.

Şi Ianis Hagi trebuia să facă pasul spre Girona, dar transferul a picat după ce catalanii au picat în Segunda Division. , Gheorghe Hagi era dispus să-l lase pe Ianis să plece la Girona, numai dacă clubul ar fi rămas în La Liga. Girona a picat în eşalonul secund, astfel că nici Ianis n-a mai ajuns la Girona.

Ţucudean a vorbit despre problemele la inimă

După operaţie, Ţucudean a vorbit deschis despre problemele la inimă: "Da, este adevărat că am avut probleme cu inima, dar nu au fost probleme grave, din fericire. Ce am avut eu, au 80 la sută din oameni. Au fost nişte extrasistole pe care eu le făceam în efort şi am jucat cam 4 luni cu ele. Nu erau periculoase, toată lumea m-a asigurat că nu puteam să păţesc nimic şi profitând de această pauză şi la insistenţele familiei am mers să îmi fac un consult la Viena. Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva, pot să apară la oricine, oricând, nu neapărat să te naşti cu ele", a spus Ţucudean, înainte de revenirea pe teren.

Cotat la 3.5 milioane de euro, Ţucudean traversează cel mai bun moment al carierei. În acest sezon a marcat 21 de goluri în 36 de jocuri oficiale. De 18 ori a marcat Ţucudean în Liga 1 Betano. De-a lungul carierei, arădeanul a mai jucat la UTA, Dinamo , Standard Liege, Charlton, FCSB , ASA Tg. Mureş, Pandurii Tg. Jiu şi FC Viitorul.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus