Stiri de ultima ora

CSM Bucureşti, „salvată” de un viitor jucător! Dinamo, învinsă acasă de Steaua. Rezultatele complete ale zilei în Liga Naţională masculină

CSM Bucureşti, „salvată” de un viitor jucător! Dinamo, învinsă acasă de Steaua. Rezultatele complete ale zilei în Liga Naţională masculină
Sport
CSM Bucureşti – Potaissa Turda va fi finala mică a Ligii Naţionale de handbal masculin şi în acest sezon. Confruntarea a fost confirmată după ultima etapă din play-off.

CSM Bucureşti a fost învinsă de Poli Timişoara cu 34-31 într-un meci din Grupa A şi pentru câteva minute a trăit cu impresia că a ratat şi finala pentru locurile 3-4 în acest sezon. Nikola Crnoglavac, viitorul jucător al echipei, a salvat-o însă în ultima secundă a partidei HCDS Constanţa – Dunărea Călăraşi, când a egalat pentru 33-33 dintr-o aruncare de la 7 metri. Cu mai puţin de patru minute înainte de final, Călăraşi a condus cu 33-29, iar în ultimul minut a intrat cu 33-31 şi un time-out la dispoziţie.

Astfel, clasamentul final al Grupei A este: Constanţa – 18p, CSM – 11p, Călăraşi – 9p, Timişoara – 7p

În grupa B, Dinamo a cedat pe teren propriul în faţa rivalei Steaua, cu 35-34, în timp ce Focşani a învins Potaissa Turda cu 34-29. Clasament: Dinamo – 19p, Potaissa – 14p, Steaua – 9p, Focşani – 4p.

În play-out, etapa a 6-a, s-au consemnat rezultatele: U Cluj – Minaur 20-26, Buzău – Făgăraş 27-24, CSM Bacău – CSU Suceava 31-20.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus