Stiri de ultima ora

Cristina Neagu şi Mihai Popescu sunt cei mai buni sportivi din handbalul românesc în 2018!

Cristina Neagu şi Mihai Popescu sunt cei mai buni sportivi din handbalul românesc în 2018!
Sport
Federaţia Română de Handbal a anunţat cei mai buni handbalişti ai anului 2018. Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi Mihai Popescu (St. Raphael), căpitanii celor două echipe naţionale, au fost fost desemnaţi nr. 1 în România.

Cristina Neagu, aflată în perioada de recuperare după accidentarea suferită la Campionatul European, a câştigat aceast trofeul pentru a şasea oară în carieră. „Sunt bucuroasă să fiu aleasă cea mai bună handbalistă româncă pentru a 6-a oară. Anul 2018 a fost unul foarte bun pentru mine, un an în care am dat tot ce am avut mai bun pentru echipa de club şi echipa naţională. După cum ştiţi cu toţii, mă aflu în recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept şi sunt mai motivată ca oricând să îmi revin şi să joc din nou handbal la cel mai înalt nivel. Vă mulţumesc tuturor pentru aprecieri!”, a declarat Neagu penstru site-ul pficial al FR de Handbal.

Mihai Popescu a avut un an de excepţie la echipa de club, ajungând cu St. Raphael până în Final Four. El a fost desemnat şi cel mai bun portar. „În primul rând vreau să le mulţumesc colegilor şi antrenorilor mei de la echipa natională şi de la echipa de club pentru tot ce au făcut pentru mine şi pentru încrederea acordată şi, nu în ultimul rând celor care m-au votat! Multumesc FRH pt titlul acordat!”, a susţinut Mihai Popescu, desemnat jucătotul anului în România pentru a şaptea oară în carieră.

Cristina Neagu şi Alexandru Csepreghi au fost desesmnaţi cei mai buni sportivi din Ligile Naţionale, iar Vitaly Komogorov şi Iryna Glibko, cei mai buni străini care activează în România.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus