Stiri de ultima ora

Cristiano Ronaldo, gol şi 2 assist-uri contra lui Lecce. Juve e 7 puncte peste Lazio în clasament

Cristiano Ronaldo, gol şi 2 assist-uri contra lui Lecce. Juve e 7 puncte peste Lazio în clasament
Sport
Cu 10 etape înainte de finalul campionatului, fanii lui Juventus sunt din ce în ce mai încrezători în cel de-al 9-lea titlu consecutiv în Serie A. Juve s-a întors în formă maximă după pandemie iar vineri seară n-a avut milă de cei la Lecce.

Juventus a avut emoţii doar la pauză, când scorul era 0-0. Dybala a deschis apoi scorul la 7 minute după reluare cu un şut la vinclu din pasa lui Ronaldo, iar Juve s-a descătuşat. Cristiano Ronaldo a marcat din penalty în minutul 62, al 23-lea gol în 24 de etape de Serie A şi al 9-lea din penalty din 9 execuţii.

În ultimele 10 minute de joc, Juventus a mai marcat de 2 ori. Mai întâi prin Higuain, după o pasă cu călcâiul a lui Ronaldo, şi apoi prin De Ligt. Juventus a acumulat 69 de puncte după 28 de meciuri, cu 7 mai multe decât Lazio şi 11 faţă de Inter.

Lazio poate să revină la 4 puncte în spatele lui Juventus, urmând să o întâlnească sâmbătă seară pe Fiorentina. Echipa lui Simone Inzaghi vine după o înfrângere grea cu Atalanta, partidă pierdută cu 3-2 după ce Lazio a condus cu 2-0 după doar 11 minute de joc.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus