Stiri de ultima ora

Cristian Scutariu, despre aroganţa lui Contra: ”Nu plânge, Tase! Nici tu, Mitriţă! Aveţi timp s-ajungeţi grozavi”

Cristian Scutariu, despre aroganţa lui Contra: ”Nu plânge, Tase! Nici tu, Mitriţă! Aveţi timp s-ajungeţi grozavi”
Sport
Şi, cum la noi sunt doar câţiva băieţi cu valoarea necesară pentru a primi cheia vestiarului din Mogoşoaia, misiunea lui Contra e simplă. CTRL+C şi CTRL+V din folderul cu ”telegrame de convocare - martie” în ”telegrame de convocare - iunie”. Nu?

Nu! Cu o aroganţă demnă de o cauză mai bună şi cu un discurs împrumutat din imposibilul cu care abordează Răzvan Burleanu orice subiect, Cosmin Contra ne-a anunţat că naţionala e treaba lui, că el e responsabil. Probabil ăsta este motivul pentru care la echipa naţională are loc, indiferent de situaţie, Gheorghe Grozav. Prietenul lui Contra, fotbalist pentru care selecţionerul a făcut inclusiv muncă de impresar, Grozav e pe lista pentru Norvegia şi Malta în condiţiile în care Mitriţă lipseşte. În condiţiile în care Tănase, unul dintre cei mai buni de la FCSB , lipseşte. Şi chiar şi fără să dăm click pe listele InStat care au luat minţile fotbalului românesc ne putem da seama că situaţia celor doi absenţi este, fotbalistic vorbind, în paradis comparată cu cea a lui Grozav. 

Care este explicaţia? Nu este! Cum putem noi, microbiştii, să reacţionăm? Nu putem! Crescut într-o perioadă în care echipa naţională avea trei locuri libere în mod real, restul fiind licitate câştigător de impresarii cu ”greutate”, Contra face ceea ce a văzut. Strică să îl ajute pe Grozav, cel pe care fotbalul l-a părăsit în luna în care a semnat spre a juca în Cecenia? Strică, dar nu pentru el. Strică mersul normal al lucrurilor la echipa naţională, acolo unde nici măcar noi, cei din lumea a treia spre a patra, nu putem plânge că nu avem soluţii mai bune decât un jucător de lot din subsolul fotbalului maghiar. 

Însă, cum spuneam, comentăm doar ca să ne aflăm în treabă. Contra ne-a anunţat deja că nu e treaba noastră ce face el la naţională. El e antrenor, selecţioner, el răspunde. Gura, troli de internet!

Succes, băieţi, cu Norvegia şi Malta. Nu plânge, Tase! Nici tu, Mitriţă! Aveţi timp s-ajungeţi grozavi.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus