Stiri de ultima ora

Cosmin Contra „tranşează” situaţia sa la echipa naţională. Ce urmează să se întâmple la conducerea „tricolorilor”

Cosmin Contra „tranşează” situaţia sa la echipa naţională. Ce urmează să se întâmple la conducerea „tricolorilor”
Sport
Criticat îndelung, în ultima perioadă, pentru rezultatele echipei naţionale, Cosmin Contra a dezvăluit ce decizie a luat.

„Am luat hotărârea de a nu mai continua la echipa naţională, pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul: calificarea la Europene. Sperăm, totuşi, să fie posibilă şi ca jucătorii să înţeleagă că, la un nivel aşa înalt, avem nevoie de altceva. 

În principiu, voi merge la tragerea la sorţi de mai departe. Pe această cale, vreau să-i mulţumesc lui Răzvan Burleanu pentru şansa de a fi antrenorul naţionalei, a fost o mândrie pentru mine şi să le ceri iertare suporterilor pentru că nu am făcut mai mult. Au fost şi lucruri bune, niciodată nu o să regret. 

Eu cred că ce am încercat să fac aici a meritat un pic mai mult respect din partea multor persoane, dar acum s-a văzut pe cine poţi să te bazezi şi pe cine nu. Aş fi foarte fericit ca jucătorii să se califice la EURO 2020”, a declarat Cosmin Contra, la finele meciului Spania - România (5-0).

După aceasta campanie de calificări, Spania va evolua la EURO 2020, la fel ca Suedia, în vreme ce România şi Norvegia mai au o singură şansă, la barajele Ligii Naţiunilor.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus