Stiri de ultima ora

Cosmin Contra, înainte de marele meci cu ibericii: ”Spania este una dintre primele trei echipe din lume”. Selecţionerul a vorbit desptre tricolorii cu probleme la echipele de club: ce se întâmplă cu Ţucudean

Cosmin Contra, înainte de marele meci cu ibericii: ”Spania este una dintre primele trei echipe din lume”. Selecţionerul a vorbit desptre tricolorii cu probleme la echipele de club: ce se întâmplă cu Ţucudean
Sport
Meciul cu Spania e programat la data de 5 septembrie, iar cel cu Malta, trei zile mai târziu. Contra nu exclude chiar un succes cu Spania, la Bucureşti. ”Vom vedea câte puncte facem. E clar că nu va fi uşor. Spania este una dintre primele trei echipe din lume. Dar sperăm să pregătim bine acest joc şi să încercăm să scoatem cel puţin un rezultat de egalitate, dacă nu să câştigăm”, a declarat selecţionerul, întrebat câte puncte obţin tricolorii.

Încă nu a vorbit cu Ţucudean. Nu-şi face griji pentru strainierii care nu joacă

După transferul la Genk, Ianis Hagi nu a primeşte şanse, dar Contra nu e îngrijorat. Selecţionerul a precizat că nu ştie încă pe ce echipă se va baza, mai ales că nu s-au publicat convocările din campionatul intern. ”Voi analiza. Nu pot să preconizez ce se va întâmpla până la meciul cu Spania. Se poate accidenta, sau se pot accidentat mai mulţi jucători de bază sau pe care cred că mă pot baza. Şi atunci trebuie să găsim soluţii. Nu pot să anticipez ce formaţie va intra la meciul cu Spania”, a explicat ”Guriţă”.

Deocamdată, Contra nu ştie dacă George Ţucudean se retrage până la cele două meciuri ale naţionalei din septembrie sau nu. ”Nu am apucat să vorbesc cu el. Ştiu că este foarte concentrat împreună cu toată echipa Clujului la meciul retur de la Praga. Din toată inima le doresc să se califice în grupele Champions League ”, a punctat selecţionerul.

Nici Teodor Băluţă nu a prins multe minute la Brighton, dar Contra spune că va juca în Cupa Ligii. Despre Cristi Manea, selecţionerul ştie că va semna cu o echipă zilele acestea. ”Băluţă are şanse să joace săptămâna viitoare, au meci de Cupa Ligii. Vom vedea în continuare ce se va întâmpla cu Băluţă. Manea am înţeles că săptămâna viitoare va semna cu noua echipă şi atunci, încet-încet, aceste probleme se vor rezolva. Dar avem probleme la jucători care au anumite probleme când fac pasul spre echipe din străinătate”, admite Contra.

Postul de fundaş dreapta, călcâiul lui Ahile?

Iornia sorţii face ca fix postul lui Contra să fie acum o problemă. Totuşi, ”Guriţă” e convins că timişeanul Romario Benzar va fi utilizat la Lecce şi până la urmă, grijile lui pentru fşancul drept al defensivei se vor micşora. ”Încercăm să găsim soluţii. Sunt alţi jucători care pot să joace pe posutl acela. Chiar dacă este un post cu probleme, încercăm să găsim cea mai bună soluţie. Dar, din ce am înţeles, Benzar va juca mâine în meciul cu Inter şi totul va intra în normal”, a mai rpecizat tehnicianul.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus