Stiri de ultima ora

Coronavirus. Gigi Becali a cedat în faţa pandemiei. Ce decizie a luat

Coronavirus. Gigi Becali a cedat în faţa pandemiei. Ce decizie a luat
Sport
Latifundiarul din Pipera nu era popular nici înainte printre jucătorii FCSB, însă, în această perioadă, risca să ajungă să fie chiar detestat atât de fotbalişti, cât şi de angajaţii clubului.

Aproape toate cluburile au ţinut cont, inclusiv CFR Cluj şi CS U Craiova, rivalele celor de la FCSB în lupta pentru titlu. Fotbaliştii acestor formaţii au primit câteva zile libere, dar şi un program de exerciţii fizice care pot fi efectuate acasă. Unii jucători au dezvăluit că se duc şi pe stadion sau în parc pentru alergări uşoare.

La FCSB, în schimb, Gigi Becali a hotărât ca viaţa echipei să meargă înainte, fără a ţine cont de recomandările primite după declanşarea pandemiei. Drept urmare, inclusiv după suspendarea campionatului, cei de la FCSB au continuat să se antreneze normal. Şi, ar fi trebuit să se prezinte, astăzi dimineaţă, la baza de la Berceni pentru o şedinţă de pregătire de la ora 9 dimineaţă. Doar că, în final, Gigi Becali a cedat şi le-a comunicat jucătorilor că pot sta acasă în această săptămână. 

Cu siguranţă, apropiaţii latifundiarului au dus lupte grele cu acesta pentru a-l convinge, mai ales că apăruseră deja informaţii în presă că, atât fotbaliştii, cât şi angajaţii clubului erau nemulţumiţi şi chiar speriaţi că erau nevoiţi să facă drumul până la baza de pregătire de la Berceni. Situaţia era chiar mai gravă în privinţa celor care se ocupă de bază, în condiţiile în care mulţi dintre ei erau nevoiţi să se deplaseze de acasă, folosind mijloacele de transport în comun.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus