Stiri de ultima ora

CONFIRMAT! Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat în finala mare a Ligii Naţionale de handbal masculin

CONFIRMAT! Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat în finala mare a Ligii Naţionale de handbal masculin
Sport
Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat în această după-amiază în finala Ligii Naţionale de handbal masculin. Ambele formaţii au remizat în deplasare, în faţa adversarelor directe.

Într-un meci jucat la Turda cu Potaissa, Dinamo a fost la conducere în cea mai mare parte a jocului, diferenţa maximă fiind de patru goluri. Ardelenii au reuşit să egaleze în ultimul minut, 30-30, dar rezultatul i-a convenit de minune formaţiei din Ştefan cel Mare. Dinamo a rămas cu un avans de cinci puncte în Grupa B, cu un joc rămas de disputat, astfel că s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv în finala campionatului.

Lucrurile au fost oarecum similare în partida CSM Bucureşti – HC Dobrogea Sud Constanţa, în Grupa A, cu diferenţa că aici echipa gazdă a condus în permanenţă la 3-4 goluri diferenţă. „Delfinii” au strâns scorul pe finalul jocului, iar la terminarea celor 60 de minute au terminat la egalitate, 24-24. Cu şase puncte avans înaintea ultimei etape, Constanţa s-a calificat în premieră în marea finală a Ligii Naţionale.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus