Stiri de ultima ora

"Complexul Maria Sharapova"

Complexul Maria Sharapova
Sport
Simona Halep si Maria Sharapova au fost autoarele uneia dintre cele mai fascinante rivalitati consumate in ultimul deceniu in circuitul WTA. 

Apreciata de oficialii circuitului feminin drept a doua cea mai urmarita dupa cea dintre surorile Williams, rivalitatea dintre Halep si Sharapova le-a schimbat amandurora traseul carierei si a fost un factor declansator din spatele ascensiunii romancei. Bilantul ramane, la finalul carierei rusoaicei, hotarat in favoarea Sharapovei.

Seria confruntarilor directe a inceput favorabil rusoaicei si s-a conturat intr-o suprematie de lunga durata odata cu finalele pierdute dureros de Simona in fata Mariei, la Madrid si la Paris in luni consecutive ale anului 2014. 

Halep pierdea acele finale dupa o ora si 59 de minute de joc, respectiv trei ore si cinci minute de eforturi in zadar. Lasand lacrimile in urma pe un scaun de odihna al Arenei Philippe Chatrier, Simona a continuat sa caute prima victorie in fata rusoaicei, dar avea sa mai cunoasca de trei ori consecutiv esecul.

La Cincinnati in 2014, Sharapova si Halep incepeau meciul sub lumina soarelui si il incheiau in tarziul noptii, dupa doua ore si 35 de minute de joc plus alte time-out-uri medicale. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus