Stiri de ultima ora

Chipciu a explicat eliminarea din meciul cu Malta. "Mi-a fost frică" + ce spune jucătorul lui Anderlecht despre şansele României la EURO 2020

Chipciu a explicat eliminarea din meciul cu Malta. Mi-a fost frică + ce spune jucătorul lui Anderlecht despre şansele României la EURO 2020
Sport
Alexandru Chipciu a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Cosmin Contra în victoria României cu Malta, scor 4-0. Fotbalistul lui Anderlecht va lipsi însă în meciul următor, cu Spania. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a luat două cartonaşe galbene şi a fost eliminat în minutul 81.

"La al doilea fault cred eu că nu l-am atins, dar asta este, am greşit, plătesc un meci şi plătesc pentru greşeala pe care am făcut-o", spus Alexandru Chipciu, la Telekom Sport, care a mai continuat:

"Asta este viaţa, am pierdut multe meciuri importante în cariera mea, şi la Steaua, cu Ludogoreţ, când mi-au zis să nu iau galben şi s-a întâmplat să iau galben, cu Serbia în Liga Naţiunilor, Grecia.Asta este viaţa, dacă joci să nu iei galben, joci prea...joci fără agresivitate, dar azi s-a întâmplat. Chiar nu am vrut să iau galben, dar nu mai am ce face".

Deşi rezultatul arată 4-0 pentru România, Chipciu a precizat că meciul cu Malta nu a fost uşor: "Dacă ne gândim la scor, putem să spunem că a fost un meci uşor, dar pe căldura care a fost astăzi, mai întâi cum au început ei meciul, chiar mi-a fost frică la început. E un rezultat bun, 4-0, puteam să le mai dăm câteva goluri, dar o să fie important în meciurile cu adversarii puternici, Spania, Suedia şi Norvegia".

În urma rezultatelor înregistrate în al patrulea meci din grupa F pentru calificarea la EURO: Malta - România scor 0-4, Spania - Suedia scor 3-0, şi Insulele Feroe - Norvegia scor 0-2, selecţionata lui Cosmin Contra a egalat-o la puncte pe Suedia, iar cele două ocupă locurile doi şi trei. Pe primul loc este Spania cu 12 puncte.

"Păi acum, dacă vom câştiga cu Suedia şi cu Norvegia acasă, iar Spania face aceleaşi rezultate cu noi ca şi cu celelalte contracandidate, vom fi la Euro. Depinde de noi. Într-adevăr, nu vreau să spun minciuni, Suedia şi Norvegia sunt două echipe puternice, cu jucători buni, echipele la care evoluează ei sunt echipe mai bune faţă de cele la care evoluăm noi, dar noi ne batem cu ele şi încercăm să luăm lucrurile pozitive. Într-adevăr, dacă ne gândim la meciul din Norvegia, ne-au dominat, dar am făcut un 2-2 şi ne dă speranţe pentru viitor. Eu cred că putem să-i batem acasă, am demonstrat în cele 20 de minute pe final că am dat două goluri şi încrederea noastră a fost alta, abordarea a fost alta. Dacă vom juca fără frică, cred că putem obţine mult mai multe", a mai spus Alex Chipciu
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus